Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravilniji naslov bi bio Amerika je unistila Siriju
Unistila je i Bosnu,Libiju koja nekad bi ko Svajcarska ,Irak,Ukrajinu ...zalosno kako uvek mogu nac petu kolonu.
Paša, BiH je druga priča, iako kasno učinjeno je to što jeste iz pravih demokratskih razloga, što nije slučaj bilo gdje drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je Sirija nekad bila lijepa... posebno Aleppo. :'( Jadan narod.
Jok, nego ce ih rat unaprijediti!!! Pa puska je uvijek zadnja opcija?! Ali, narod su ovce koje je uvijek lako navesti gdje hoces.
Pa oni hoce da zive kao i Poslanik Muhamed u svoje doba, a on garant nije imao struju niti ulicnu rasvjetu :)
sirija u raspadu i normalno izrael se osjeca bolje. sta mislite ko je sve to isplanirao????
Zna se da Turska vec dugo zeli skinuti Assada. Utalili se s Amerima. Erdogan, fasista.
To ti je demokratija bagro,Basar je naj svjetljivi semafor u ovoj arapskoj tugi.pa nastavite da slusate amerikance.
...samo da rata ne bude...ludila medju ljudima _
Ne treba ti satelit za ovo. Izbliza je još gore. Svaki rat.
Heheh ovi iz ISIL ufatili nekog naseg bradonju kako umjesto kahve pije vlahov iz djezve!!!! Hahaha sumljivo im bilo stalno hladnu kafu pije kad ono on je bolan u djezvu sipo vlahov i lagano pijucko!!! Nije ni cudo kad su tamo otisli u Siriju da se bore sve bivsi teski narkomani i propalice!!!
Kaže srkne dvije kahve obrazi se zacrvene hahahahaha
Pa njima vehabija oni (Bivsi Ovisnici) su najbolji materijal za ispiranje i ono malo sto im je ostalo od mozga nakon dugogodisnje upotrebe svakakvih opijata ,droga koje se prodaju po Bosni...A u kojima ima svega samo nema droge!!! Tako da je sa njima lako skroz i prodavati im pricu o obecanom Kalifatu jer njima je sve bolje nego da se ponovo vrate starim navikama jos pritom im daju novac!!!
SAD i pobunenjici uništili Siriju*.
kako god, S. Koreja je ultimativni šampion kad je neosvjetljenost u pitanju. Bila isto ovako slika, mrakača mrtva... Jbt J. Koreja djeluje kao da je otok :)
'' Da IDIL nije u potpunosti kriv za razaranje pokazuje nestanak svjetala civilizacije u gradovima Alep, Homs i djelimično Damask oko kojih se vode borbe vladinih snaga i snaga opozicije. '' Kakve veze ima ko je kriv, civili stradaju zbog politike.