Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa neka udare na Iran šta čekaju više ? Dosadno je sa sadašnjim vijestima o Burmi, Assangeu, sankcije ove i one. Udar Izraela na Iran bi bio pravi cirkus i melem ya razbijanje dosade za običnog čovjeka. Udrite po Iranu, nek se nešto dešava !
cyber napadi,nedavni zemljotresi navodno pomjeranje ploca kao i u japanu,zenici,glamocu,mostaru za sve je kriv HAARP a ne tektonske ploce,isprobavaju dostupnost na cijelom svijetu sa harpom jer njihova je namjera da od 6 milijardi ostane samo milijarda ljudi na cijelom svijetu,ko prati desavanja znat ce o cemu pricam a ko ne zna ne neka pogleda ARRIVALS,PHASE 3 ILI neka poslusa malo alex jonesa i jos mnogoooo toga,jer sve sto se desava u svijetu krivi su ameri i cionisti..
http://www.presstv.ir/detail/2012/08/15/256435/iran-calls-for-muslim-arbitration-body/
daj ba više hoce li itko ovo otvoreno osuditi.....sve vise i vise prijete iranu....ALI neka obit ce im se o glavu....juce na konferenciji islamskih zemalja u mekki bilo govora,i o uspostavi medjureligijskog vijeca kao i islamskih zatvora,kao vojnog vijeca nesto kao nato u evropi,kao i vrhovnog vjerskog vodje za sve navedene zemlje.....znaci pocelo se raditi na ujedinjenju...mozda jednog dana bude uJEDINJENE ISLAMSKE DRZAVE...ideja kao i mudrost ahmedinedjada je veoma dobra za muslimasnki svijet....VELIKI RESPEKT ZA OVAJ GOVOR;\"I suggest the establishment of an arbitration body comprising of faithful, committed, righteous and trustworthy people with complete authority… to settle disputes among different groups and/or between them and the governments or among [different] states.\"
Rat protiv Balkistana bi krenuo udarima po lijevoj strani Mostara, dolinom Neretve do Bradine, od Bascarsije pa dolinom Bosne do Doboja, Tuzla se mora cuvati zbog soli..