Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo rusi vraćaju za kosovo. slična situacija.
Jos jedna NATO nakaza zabrinuta za pravo i legitimitet. Nisu na to obracali paznju kad su unistavali zemlje i narode po njihovom izboru. Mozda bi Gadafi imao da kaze nesto na tu temu, da ga razbojnici nisu ubili ko psa. Ili Sadama.
ovaj sto prica moze samo da popusi sto se nemijesate kad ste sila cekaju vas maljuteke preoraceti europu za po sata
Ako narod bude želio da se priključi Rusiji vi ih ne bi smjeli spriječiti u tome !
Zabrinut Rassmusen?! I ovaj primjer(ak) nam treba govoriti kako se moramo rijesiti iluzija ulaska u NATO, jer ko biva, oni (NATO) ce nas zastiti od nekih novih Milosevica, Tudjmana i drugih zlikovaca koji bi ponovo prekrajali granice i pustali krv neduznih ljudi.
Nije da nešto plaho gotivim Ruse (zapravo, ne gotivim ih uopšte da budem precizniji) ali ipak manje gotivim ova zapadna, licemjerna govna.
Ista su to, ako ne i gora qovna samo su zadnjih par decenija pali qurcu za usi pa nisu imali s cim da se qurce. Cim su se malo oporavili vidis sta se desava. Ima ona narodna kletva "dabogda te Svabo osvojio, Rus oslobodio, a amerikanac ti demokratiju donio" ne zna se koje je vece zlo od kojeg...
Sto nisi tako i za Kosovo i Metohiju pricao. Licemjerni dvostruki standardi...fuj.
Vjerovatno zato što na Krimu nije bilo krvoproliča a na Kosovu i te kako.
Ma kakvo krvoprolice na KiM? Albanski teroristi su na silu nesto pokusavali, legitimna vojska i policija Republike Srbije to nije dozvolila kao sto ne bi dozvolila niti jedna suverena drzava. Ali su onda dosli ovi licemjeri i eto ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)