Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAPANCI HEBAT CU VAM MAJKU AKO SE NE MOGNEM U JADRANU BRCKAT!!
... koji vam je racku, pa zar ne kontate da je ovo namjerno napravljerna rupa da se rijese radioaktivne vode...
iduće hefte, rio mare po promotivnoj cijeni od 0,25KM po komadu. potražite u najbližem merkatoru. Merkator, vaš najbolji susjed
jesam vas zeznula
Bas ih je ovaj put Godzila sjebao
Ma ništa ovo nije, samo će malo je... ovu jadnu planetu, ništa novo.
čekam da se jave svi domaći STRUČNJACI za nuklearke, oni što su juče pričali curi iz rusije kako pretjeruje ili lupa. ovo je od PRVOG DANA bilo jasno šta se dešava, i kako će dalje i samo budale zatvaraju oči pred tim. vlade, što rekli englezi, DOWNPLAY cijelu stvar da ne bi izazvali paniku u ionako rasturenoj državi - i svaka im čast što koliko-toliko uspijevaju, kako neko primijeti, drugdje bi (i već jesu) harale pljačkaške bande. ali što se tiče katastrofe, i ovdje će nas dobar dio u narednih destak godina umirati od raka uzrokovanog japanskim nuklearkama. niko se danas ne sjeća priča o \"kineskom sindromu\", potražite taj stari film, mora ga negdje biti. sve je ovo već viđeno. što se tiče priče \"voda će ga razrijediti\", moguće, ali šta ćemo sa već zagađenim ribama i ostalim morskim životinjkama koje slobodno plove iz Pacifika u Atlantik - čak je juče PARALELNO sa svim ovim bio članak o tome kako u nekom provincijskom japanskom gradiću hoće da povećaju ZAPOSLENOST uzgojom školjki!
Dok drugi hebu, ti se Muzafere kupaj !
Dodik bi taj problem sigurno rijesio nekim referendumom.