Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj cirkusant pojma nema ni o kršćanstvu a kamoli o islamu... Po njegovoj logici (upotreba raznih vidova oružja za masovno uništenje) upravo su SAD i V. Britanija najveće prijetnje svijetu. Staviti Iran, kao jednu drugačiju ali progresivnu zemlju, u isti koš sa Al-Kaidom i Talbanima je smiješno. Sve je ovo u službi medijske kampanje pred agresiju na Iran.
Pa strpi se lev-atu koju godinu, pa ces i ti i dzamije letiti u zrak i to ne od strane krscana nego od tvojih, finih i miroljubivih vehabija, de-bil-cino.
ma zna se ko su sa srbima... Britanci, Francuzi, KAnadjani, Rusi...
BEST OF.....FRLJO KING... ko je zapoceo II svjetski rat i pocinio genocid na jevrejima? s.arabija? ko je bacio atomske bombe na japan? pakistan? ko je koristio napalm bombe u vjetnamu? iran? ko je ispaljivao atomske u okeane ko probu? irak? ko je koristio hemijsko oruzje u rat u zalivu? afganistan? ko to ima nuklearno i hemijsko naoruzanje? islamske zemlje? ko ce o cemu nego k.u.r.v.a. o postenju.
BRITANSKI IZUM ZVANI - VEHABIJE. U CIJELOME ISLAMSKOME SVIJETU OPCE POZNATA CINJENICA DA SU KRAJEM 18. I POCETKOM 19. ST. BRITANCI FORMIRALI POKRET ABDUL VEHABA I DOVELI NA VLAST SAUDE U ARABIJI. SVE SU TO RADILI S CILJEM RUSENJA OSMANSKOG CARSTVA. OD TAD DO DANAS VEHABIJE CINE SAMO STO BRITANCI I NJENI SAVEZNICI ZELE. ZASTO NIKAD NIKO NIJE ANALIZIRAO POJAVU VEHABIJA I RADIKALISTA? A SVE SE ZIVO ANALIZIRA? NIJE IZ JEDNOSTAVNOG RAZLOGA STO JE CISTO KAO SUZA -BRITANSKA POLITIKA STOJI IZA OSNIVANJA I VODJSTVA I DAN DANAS.- P.S. POSEBNO POVEZIVANJE IRANA I RADIKALNOG ISLAMA...NIDJE VEZE. ARAPI NE MOGU SMISLITI IRANCE. VEHABIJE POGOTOVU. SVE JE TO PRAVDANJE VLASTITIH POTEZA U SKORO VRIJEME.
E koji je ovo supljator? Kakvi bolan tornjevi, pa i ptice znaju da ste ih vi srusili kako bi opravdali napad na Afganistan i Irak. Koja Alkaida, pa svakom bi do sada trebalo biti jasno da je to produkt vase propagandne masinerije. Pitanje je samo sta ste sad smislili prije nego sto napadnete Iran. Ljudi kao ovaj zrikavi umobolnik vode ovaj svijet direktno u propast.
O kako si g.lup. Ne znam kako se onda tisuće bradatih maj.muna s istoka pokušava domoći Evrope i njene socijale kad im je na istoku tako divno i bajno. Od Evrope kad kreneš na istok prva civilizacija je Japan. Da vam nije Zapada još bi prljavom guzzicom u pijesku i pravili osmice
TEKBIR ALLAHU EKBER
Nisi ti radikalne smrde upoznao ,a za tornjeve i mala djeca znaju sta se stvarno desilo.
ko je zapoceo II svjetski rat i pocinio genocid na jevrejima? s.arabija? ko je bacio atomske bombe na japan? pakistan? ko je koristio napalm bombe u vjetnamu? iran? ko je ispaljivao atomske u okeane ko probu? irak? ko je koristio hemijsko oruzje u rat u zalivu? afganistan? ko to ima nuklearno i hemijsko naoruzanje? islamske zemlje? ko ce o cemu nego k.u.r.v.a. o postenju.
Ovo postaje smijesno sa njihovim glupostima, sta misle da je cijeli svijet glup ? :D hahahahaha
Ne, radikalnim Islamistima nije opravdano koristenje hemijskog, bioloskog ili nuklearnog naoruzanja, ali zato Amerikancima i vama glupim Britancima jeste.. pa vi ste fkt gazde cjele planete pa mozete odrediti ko sta smije koristit..jedini koji su koristili nuklearno naoruzanje u borbene svrhe u svijetu jesu Ameri koji su pobili stotine hiljada ljudi, a da za to nikad nikome nisu odgovarali..ali oni su gazde i jos uz to krscani, njima je sve dozvoljeno..
Kako ćete se, ako ostanete nevjernici, sačuvati Dana koji će djecu sijedom učiniti?! (Kur\'an:Al-Muzzammil: 17) Zar oni čekaju da im Smak svijeta iznenada dođe, a već su predznaci njegovi tu? A šta će im koristiti opomena kad im on dođe? [Kur\'an: 47:18] Zar oni čekaju da im meleki dođu, ili kazna Gospodara tvoga, ili neki predznaci od Gospodara tvoga? Onoga dana kada neki predznaci od Gospodara tvoga dođu, nijednom čovjeku neće biti od koristi to što će tada vjerovati, ako prije nije vjerovao ili ako nije, kao vjernik, kakvo dobro uradio. Reci: \"Samo vi čekajte, i mi ćemo, doista, čekati!\" [Kur\'an6:158]
islamofob
Ne samo radikalni islam nego i \"radikalna demokratija\" koju vi i Ameri tako humano sprovodite...kreteni..