Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto crtanog gledo se Risto Đogo
Znali su i opet si se proveo jel? Vidim kako si ushicen tom cinjenicom. Nije nacionalizam svud zastupljen kao sto je u tvojoj praznoj glavi napunjenom pravoslavnom slamom.Cim si se naucio d.r.k.a.t. odmah si poletio da mrzis i svoje stoljecima zaklete neprijatelje? Vi srbočetnici ste samo dokaz koliko covjek moze nisko da padne.
Nismo mi protiv Turaka, mi smo protiv poturica. Ja se neki dan vratio s mora iz Turske i super se proveo iako su svi znali da sam Srbin iz Bosne, pravoslavac ;)
hajte vi anti poturice napadnite tu tursku vise posto je mrzite toliko, da vidimo koliko cete izdrzati ovaj put
jasta su
jesuli i hazarbejdjanci takodje pottuurice ko i mi?
A dobro da nije nas samo sto smo ga ofarbali pa da nam sklizne