Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin je jos jednom rekao ono sto svi znaju, a prave se naivni. Oruzje je tu, placenici su tu, poltroni u Kijevu su tu - rat zagarantovan.
Да здравствует Новороссия!
Pa gdje si ti, lik5555? Bas sam te se pozelio. Bili neki zapadnjacki praznici i tako to, pa sam bio odsutan par dana, ali mislio sam na tebe. Da ne mislis da te ja tek tako zaboravim. Kako si proveo Valentinovo, svalercino stara? Lolo nikaragvanska :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A satelitski snimci koji dokazuju 9/11 zavjeru ? Haaaa ? Čekamo
Nešto što Putin nikad i nigdje nije izjavio. Gdje je taj članak u Pravdi ili barem nekim drugim ruskim novinama, ili video klip u kojem Putin govori o objelodanjivanju nekakvih satelitskih snimaka i 911 ? Nema. Ko ga pronađe, hajde eneka stavi link ovdje na taj video klip i Putina kako to izgovara, ili link iz ruskih novina. Čekamo.
to je prenio neki nizerazredni portal, tako da se tome ne treba nesto posebno nadati. ali volio bi da takvi dokazi izadju ako postoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma lazes da isporucuju nebi ti isao napred...
Veliki se hebu, sirotinja se kupa!
ma ja isto kao sto ste vi Genocidasi branili Bosnu od nekoga Bosnjaci je sa postenim Pravoslavcima i Katolicima branili od vas Genocidasa E tako sad ruje brane ukrainu od Ukrainaca
Ti kraiski koje ti spominjes su smece od ljudi i bili su gori.od vad genocidasa samo da bi se dokazali al fala svevišnjem i pravim kraisnicima na celu sa Dudakovićem rah Alagićem pa vam jebase dalje od mame i nikad ih necete zaboraviti
Sta bi jedan prosjecan Srbin sa Balkana imao od toga kada bi Rusija bila najjaca, najbolja, najbogatija? Ne kuzim na sto se vi furate i lozite? Okrenite se oko sebe i pogledajte u kakvom jadu i bijedu zivite (skupa sa svim ostalima). Radis za 300E (ako si sretan da imas posao), a u slobodno vrijeme drkas na Putinove slike i poricas o nekoj povijesti vjekovima unatrag :/ Mentalna retardacija na steroidima :)
Joj da ga ja imam,zatrpo bi ih oruzjem,sila se silom zaustavlja a klin klinom izbija to mu dode nekako isto,Ukrajini dajte i dzabe,mi znamo kako je nejmati...
Putine ne zahebavaj, de vise te 9/11 dokaze objavljuj.
NAPRIJED PUTINE, ZGAZI ANGLOCIONISTE I NJIHOVE SLUGE ! ALLAH JE NAJVECI !
Efendicu, Bog te nagradio :) amin !!! jednom se slazemo !!
hoće to utorkom, hoće :-) ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eto danas (maškare) Slaveni pozvaše Jarila (), da otjeraju zimu, ali Jarilo sa Suncem donosi i RAT. Šteta Ukrajine, opet će brašno poskupiti i biće gladna godina.
Naravno da jesu... Klanjaju se Vesni 21. marta (Nevruz), na prvi dan proljeća, klanju se Perunu 2. augusta (Aldžun) itd.
Konto sam Mehmede nemoj pit bolan. Nemoj. Valja žena, porodica, život, budućnost. Al sad kad ovo vidim ovako da se razvija situacija..... Ma hebat ga udri brigu na veselje, dok ima viskija dobar sam ko dobar dan. Da postanem alkoholičar nemam vremena, prije toga će me dokrajcit neka atomska bomba, neki metak, neki bajonet. Tako da.... Zivili vi meni klixonje moje.
Ma j.be se Putinu za Ruse u Ukrajini.On samo gleda da zadrzi Nato sto dalje od ruske granice.Za sada mu ne uspijeva bas.
Nije isto pantelija, i ovo što se ovdje dogodilo je zapadni projekat, a mi da smo bili pametni mogli smo bez rata dovesti na ovo što danas imamo, ali velikosrpske i velikohrvatske ambicije uz pomoć bošnjačke poslušnosti zapadu su nas doveli da se mrzimo bez veze, ovo u Rusiji je već svjetsko pitanje, pokušaj dominacije zapadnih sila (prvenstveno SAD i Britanije) cijelim svijetom i kršenje već ranije postignutog sporazuma da se Nato neće približavati Rusiji.
zaboravan pantelija :) kao i na činjenicu da ni tada niko normalan nije podržavao to što je nabrojao, samo primitivni istomišljenici na svim stranama koji se ne prepoznaju u nekom afirmativnom životu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)