Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putko ovo može reći i on je LIDER, a kad Erdogančić kaže onda je on DIKTAROR e jbm vam noinarstvo i dvostruke aršine i licemjerje pu! pu! pu!
Pitali ameri nemce kad ce napasti ruse? Kažu ovi samo ne u leto, mi probali i ne ide. Pitaju francuze, samo ne u zimu mi probali i ne ide. Pitaju na kraju kineze, kažu ovi pa upravo sada. Kako sad to, pitaju opet ameri? Pa rusi grade naftovode, sportske hale, buše na arktiku i trebace im mnogo zarobljenika..
HAHHAHAHAHAHA
Ne brini se za to putine. Neće te ni pitati.
Sefe samo reci sto treba ! Znam da najvise Rusija postuje muslimane i zato vas i ja postujem !
nike oni ceceni sa kojim su rusi ratovali tad su bili gori od isila..imas snimke kad seku glave,prste,kolju... -a genocid se nije desio u bosni...jer da jeste ne bi vam ratko postedio zene i decu....
Covjek zna da vodi svoju drzavu