Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
putin je kriv i naivan sto je okupirao Krim, toliki ljudi sad ginu, sto oni i hoce, a nema nista od toga komada zemlje ... mislim ima, ali to nije nista vrijedno, oni moraju i dalje sve to placati sto imaju u ugovorima, iako su ih jednstrano ponistili.
slabo ko ima mu*a stat ispred cika putina i reci nazad..............
E jbg sad, taman čete krenule za Ukrajinu nadajući se krvi i nasilju
Opada Amerika u globalnom smislu...Osetili su da nece biti u buducem vremenu br.1 pa sada lutaju po svetu i izazivaju konflikte !!!
Amerikenjci su u zadnjih 5-6 godina pokazali da nemaju pojma o diplomatiji. Počevši od nesupjele operacije oslobađanja gruzijskih pokrajina Abhazija i Južna Osetija od ruskog prisustva, pa do fijaska sa ultimatumom sirijskom dželatu Asadu (iza kojeg ponovo stoje Rusi) i danas smjehurije sa Ukrajinom. Razlog za to je jednostavan - umjesto diplomatije, SAD se već odavno oslanjaju samo na vojnu silu (od vremena mlađeg Buša), pa se onda tamo gdje ne mogu računati na nemoćnog protivnika i djelovati vojno, nikako ne snalaze. Obzirom na ogromne dugove od preko 15 hiljada milijardi dolara, sigurno je da se SAD neće skoro upustiti u nove ratne avanture, jer za to treba para. Odlazak Buša mlađeg u posjetu Kini, koštala je američke porezne obveznike više od 35 miliona dolara, a rat u Iraku, više od 3 hiljade milijardi dolara.
KOMŠIĆ NAJAVIO SAVEZ DF-SBB Radončić je jedini političar s kojim možete dogovoriti promjene! jedina jača politička snaga s kojom možete dogovoriti promjene i koja je zainteresirana za njih su Radončić i SBB - rekao je Komšić. http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/220313-Radoncic-jedini-politicar-kojim-mozete-dogovoriti-promjene.html
ja slusam promjene vec 20 godina znaci na dobrom smo putu jer su ovo taze promjene hahahah
SBB i DF = KPJ i UDBA mrš