Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, stop lgbt i feminacistickoj propagandi
Znam djevojku koja se prvo ebavala sa svima, pa se udala, pa dobila dvoje djece, pa postala LGBTQ pa opet imala dečka, pa opet muža drugog, pa kad se sve to raspalo, opet je postala LGBT ili vam ga, leybača, i onda kaže, rođena sam tako. Logika na nivou ovce, pardon, ovca makar zna gdje je pas tjera u koji tor, a takve osobe su ispod ovce.
Ma ti si kenjac.
Kad rusi pocnu : Vise nisam Ivan,sad sam Ivana,konacno sam vam dohak'o 🤣
Za ovakve stvari skidam kapu Putinu.
Tako je Vladimire, za ovo ti svaka čast i skidam kapu, ne padaj pod noge SAD i Europskoj Uniji i njihovim tzv. vrijednostima.
očekujem da u skorije vrijeme i dodig donese ovakav zakon , vrijeme je
Posteno
Tako je Putinaga!!!! Goni bandu!!!!
Preko izvora haha
Cudo da ovaj Putin zna sta i pametno uradit..za nepovjerovat da je iz njegove glave
Putinova majka je jevrejka što znači da je jevrej ko i zelensky a oni su vješti s odlukama i parama, vole pričekati da ti ga šuknu. Pročitao sam danas u ruskim medijima (RIA) da je potpisao i osnivanje digalne valute.
Hoću reći elite su vam uvezane u halku svuda. Svaki dan oni s amerima komuniciraju da se izbjegne nuklearni rat a buranija se loži na vijesti i gine.
Zajebo se,a trebace mu mudonja jos Bog zna koliko, ovi mu izginise da je mobilizaciju podigao na 65 god.
Mnogo pametnije bi ti bilo da si potpisao zakon o zabrani krivovjernog satanizma poznatog pod imenom "Ruski svet", prožeo je sve pore društva, od crkve do medija
"Stoga, odbacujemo jeres “ruskog sveta” i sramne postupke Vlade Rusije u pokretanju rata protiv Ukrajine koji proizilazi iz ovog podlog i neodbranjivog učenja uz podršku vodstva Ruske Pravoslavne Crkve, kao duboko nepravoslavne, nehrišćanske i protiv čovečanstva, koje je pozvano da bude “opravdano… prosvetljeno… i oprano u Ime Gospoda našeg Isusa Hrista i Duhom Božijim” (Deklaracija u učenju "Ruskog svijeta")
Vidim da na klixu vrvi od jeretika, sljedbenika putinovog bezbožištva. Tako je bilo i prije 150 godina: “Ja verujem u Rusiju, verujem u njeno pravoslavlje... Ja verujem u telo Hristovo... Verujem da će se drugi dolazak zbiti u Rusiji... Ja verujem ... mucao je Šatov u zanosu. — A u Boga? U Boga? — Ja... ja ću verovati u Boga.” (Dostojevski, Zli dusi)
Zabrana promjene spola? Naravno, to je bitno, a ne ruski zločini kakve svijet nije vidio od Hitlerovog doba...