Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
`Kazu doci ce inspektori iz Banjaluke i Prijedora da to rasvijetle.
i specijalna jedinica iz lopara!
Cuj, naredio istragu, pa zar se inace ne bi istrazivalo??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SMRDI NA AMERE I EKIPU. BILO BI GLUPO DA JE TO URADIO OVAJ GIGANT. NARAVNO DA NIJE. ZAVADI PA VLADAJ, PRINCIP KOJI HARA ZADNJIH GODINA
Puin isti Jack de Marseille...ako bude trebao dvojnika ...
Ovo sto se desava u Ukrajini licno mislim da je ciljano, da se vidi reakcija Evrope i SAD-a. Rusija ce sada da popravi stvari tako da joj sankcije u buducnosti ne mogu nanijeti nikakvu stetu. Drugim rijecima samo ispitivanje snaga, sto je vrlo pametno. Putin je jako mudar covjek!!
ofiran si Jihadi John
Zlocin i kazna! Mora da ce Putin licno imati dokaze da je djeda Mraz odgovoran za ovo monstruozno ubistvo ili ce smaknuti nekoliko cecena koji ce biti dezurni krivci ako vec nije djeda mraz!!!!!
Pozdrav iz Češke! Pročítajte ovo - http://en-albafos.blog.cz
Ma ja mislim da se taj Nemcov, u stvari sam ubio, da bi naudio Putinu, jer svi znamo da nebi Vladimir... fin je on...
Potezima najboljeg velemajstora šaha porazio si zapadnu politiku, kada su bili pred samom Moskvom. Nastavi ih progoniti odakle su i krenuli i usput oslobađaj sve nas na putu do cilja.
Jebi ih Putine, nek' curi niz butine!
Koji klinac se obama mijesa!? On kao vegeta, u sve se mijesa
Ma bagati ubije te se obojica. Dosadili ste i bogu i narodu
Ruska demokratija nikad nije postojala. Da se opere naravno da ce pokrenuti istragu.
Razumijem genocidase sto brane Putina, ipak su oni svi ruski kerovi, ali mi ove balije ne idu u glavu. zar mozes biti toliko glup i nepismen i nakon svega podrzavati onog koji ti je prije 20 godina unistio zemlju? Balije izgleda mogu.
Ubiti "pozitivce" je postala specijalnost CIA-e i(ili) Mossada. Pocelo je 2005 ubistvom Haririja u Libanonu /nakon cega je Sirija bila optuzena i bila prisiljena da napusti Libanon), polonijum slucaja u Londonu, pa preko Nisman- u Argentini do danasnjeg atentata, a sve sa sa ciljem diskretizacije neprijatelja i svih onih koji na bilo koji nacin "pruzaju otpor" velikom inkvizitoru. Ideja je, na kratke ili malo duze staze izazivati rev, poput onih u Ukrajini, gdje se onda daju instalirati poslusne vlade
vidi mu se po faci da mu je žao to što se desilo a i gdje bi on to naredio tako fin čovjek! !! KGB a mozda i UDBA
Sta se predsjednik mjesa u poslove tuzilastva i policije ????? Zato sto on naredjuje kakav ce rezultat istrage biti :):):)
Khalid Ibn Al-Walid imam grceve moram malo :):)