Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fascinantno je kako Rusi sami sebe bacaju pod diktatore. Izborili se za demokratiju, slobodu govora, medija i kretanja, da bi se opet predali jednom komoleksašu i oligarhiji. Opet je u Rusiii laž glavna valuta društva.
Poznato mi nešto slično kao i Srbistan
Amerika zna da će se desiti teroristički napad u tuđoj zemlji a ne znaju šta se u njihovoj zemlji dešava.
Imaju najave špijune i obavjestajce po cijelom svijetu...
Porediti ruski FSB i CIA je kao trabant i nova S klasa
E moj Putine. Upozoravali su oni i Zelenskog pa nije vjerovao da će Rusija ponovo napasti. Još su mu rekli i datum pa opet nije vjerovao i samo par dana kasnije rat. I tebi isto rekli a ti nevjera.
Amerika ima najjaču obavještajno-sigurnosnu agenciju na svijetu..
Za vrijeme velike sovjetske gladi Lenjin je odbijao američke pakete hrane iz ponosa. 100 godina narcisoidnih lidera i patnje.
Mozeli mi neko objasniti zašto bi ISIS to uradio u Rusiji ? Rusi spasili Siriju, slali trupe u Libiju, saradjuju sa Arapima, spasili bliski istok Americke cizme, saradjuju sa Iranom i imaju debele zasluge sto ih Amerika ,Muslimani preko 20% ratuju u Ukrajini ?????
Pa Rusi su spasili Siriju od ISIL-a. Asadovi i ISIL su suprotne strane. Čudi me da nije bilo više napada po Rusiji.
Hahahhaha bravo Putleru…ubila te paranoja
ISIS: “We did it.” Russia: “ISIS did it.” USA: “ISIS did it.” People on social media: “Israel did it.” “Ukraine did it.” “The CIA did it.” “The Russians did it to themselves.” “It didn’t even happen.”
Pa Putin od njih ne bi ni lijek kad je budala...
Koliko se sjecam to se odnosilo na proteste za predsjednicke izbore..Koo ce znat cudne su to organizacije mosad, cia ,fbs🤔.. Znam samo jednu da niko ne pita od svih njih za cijenu🥺.
Nije za proteste jer je policija obezbjeđivala proteste i velike objekte.Francuska ambasada je takođe uppzoravala na mogućnost napada i tražila da se njeni državljani vrate ili izbjegavaju skupove. Ono što je rusima na Telegramu, VK, OK čudno je da nigdje u blizini nije bilo policije iako su pd smrti Alekseja na svakom koraku. Ptice ga znaju šta se dešava.
Nema sumnje da će Rusija pohvatat zlikovce.
Amerika Sotona najveće zlo cijelog svijeta.
Tacno ali sve znaju i imaju sto niko ne zna
Kako ovi ameri sve znaju sta se desava u tudjim baštama,samo ne znaju sta je kod njih
Nije Putjn naivan zna on da ce Ameri i zijonisti nesta uciniti dabi bijo odobren genocid u Gazi i Rafali cisto sumljam da iza ovog napada stoji ISIL jer i zijonisti mogu falcikovati dokumente a pricaju arapski .
Opismeni se levatu prvo pa onda komentarisi po stepenu pismenosti izgledas kao dijete iz prvog razreda osnovne skole koje jos nije naucilo kako se ispravno pise BIO, SMIO, AVION, Kamion itd.
da objasnim: napadaci ga lepo upozorili da ce napasti