Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najlakse je biti fasista,zaludjivati sopstveni narod i siriti mrznju-to je putin,to je berluskoni to su svi diktatori,to su fasisti,to su komunisti-to je stoka!
Ma oni ga mogu samo da pofafaju berluskoniju sta ga briga kralj bio i kralj i osta o,sad barem ce moci u rahatluku da uziva i da potuca od stranih politicara njihove hanumice.
Ma on misli na neki drugi kalibar, jer politički sigurno nije :D
Zamalo da i Rusiju skrše totalno, da Putin nije satrao ga-mad tipa Berezowski, Romanowithch, Abramowitch, i ostale ješhudi-majmune
za 20 godina su jewreji rasturili nekada jaku industrisku zemlju. Svojim ublehama, pjevaljkama, talk shaw emisijama, razvratom i propagandom, danas je Italija samo sjena nekadašnje jake zemlje, totalno ekonomski, moralno, industriski, demografski uništena zemlja. Nek im je sa srećom jer su znali s kim su tikve sadili.
nije partizan nego partyzan
Samo putin moze da spasi svjet od parasita amerike. PUTIN BOG
Tesko u odnosu partizana bit gospodin...
jedan veliki gospodin,kao i Berlusconi...