Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema definiciji terorizma on je terorista, ali prema pisanju sekularističkih medija on je samo običan zločinac.
On je izuzetno ljut mladić :S
Kako divna i brižna porodica, kupili svom sinčiću pištolj da se igra sa društvom u kvartu, ah ta Amerika.
Jucer gledam vijesti, kaze napad iz mrznje ovo ono, a da je kojim slučajem nosio muslimansko ime, bio bi terorista, član Al - Qaide, ISILA, Boko Harama i jos mnogobrojnih organizacija, koje se smatraju "neprijateljima", a zapravo su paravan za Amere :)
vidi mu pogleda i psihe. ale inace ko justin biber. eto jebo amerima svaki hajvan nosi utoku.
Dobra faca za Glup i gluplji.
Vidi mu se u očima da je ludjak.
Pa dobro,dečko se malo poigrao sa rođendanskim poklonom,ha ja ma nije on terorista,on je znate malo poremećen i bolestan :))))
Hamo vid' mu glave
Kršćanski terorista.
Ne daj se Roof-e!! Svi smo uz tebe! I mi u BiH smo za segregaciju već godinama i mrzimo se međusobno, palili smo tuđe vjerske objekte, ubijali vjernike, zene i djecu! I mi bi smo u sarajevu najradije da srbi i hrvati nose crvene trake sa križevima da se zna ko je građanin drugog reda a boga mi i u Banjaluci bi volili da bošnjaci i hrvati nose slične trake da se zna ko je glavni a ko rob! Jedina razlika između nas bosanaca i tebe je što smo mi uspjeli započeni građanski rat i još ga vodimo, fala dragom šućur Allahu, a tebi to nije uspjelo još!
kupili mu pistolj za rodjendan, bolesna nacija.
Definicija terorizma "Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki". Ovaj čin sadrži sve elemente iz ove definicije,ali njega niko ne naziva teroristom. Rahmetli Nerdin Ibrić nije imao ni jedan od ovih ciljeva pa je odmah proglašen terorisom.Možda zato što je musliman.. P.S. Ovo "možda" je sarkazam (da mi se ne bi javljali nepismeni) i napadali me.
To nije vć,nego tek.I za Breivika u Norveškoj su tako rekli pa ipak danas kad pišu o njemu kažu masovni ubica.Bježe od izraza terorizam.Isto će biti i sa ovim,sigurno će ga proglasiti ludim,ili je imao problema u djetinjstvu. Nerdina su u roku 5 sekundi proglasili teroristom iako je dijete žrtva genocida u kojem mu je ubijen i otac.Od tih istih policajaca koji danas rade u Zvorniku i drugim gradovima Podrinja..
Faca mu sve govori,izgleda kao da sam sebe mrzi.
hahaahaha joj divi mu face,ovaj ga je umar'o 10,11 puta devno :D
Ma ovo nije terorizam MALI izaso na cevape pa malo mu se cejfnulo a to ce dodik srediti nesikirajttese
Kod nas se skole i ulice nazivaju po ovakvima...
Saburli momak... pola sata razmisljao na koga prvog da puca :)