Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci opet idemo nanovo u krug pandemija strasenje medijska suplja prodaja vakcina de izmislite nesto novo uporno se na istu foru pozivate i raju lozite a raja ko raja...glup narod
Zafalilo farmaceutskoj mafiji miliona, ha?
Da je ovaj planet u qurcu govori i to da je prije nekoliko godina kada su se prodavale nepotrebne vakcine za bezopasnu gripu drzavama, dionicar te farmaceutske kuce je bio i barak Obama. A ja kapu skidam Češkom predjedniku koji je jedini iz ovog regiona odbio da kupi te vakcine i spasiop je drzavni bužet od gubljenja nekoliko miliona KM Sve je to lova i lopovluk. Dokazano je da usljed pojačanja djelovanja sunca bakterije i virusi postaju jači i otporniji dok covjekov imunitet opada. Covjek se najbolje osjeca kada imamo neku srednju vrijednost sunca. Ako tako gledamo onda moramo biti pazljiviji jer upravo sada pa do kraja ove godine, sunce pojacava svoje djelovanje....Tako da mozda ova prica i ima smisla. Farmaceutske kuce su najveci neprijatelji ljudskog roda jer je bitan jedino PROFIT !
MOGLA BI SE J E B A T I ! NEK IDE U 100 PM KO GOD MI OD SADA SPOMENE BILO KAKAV VID GRIPE. OBRAZUJTE SE MALO PA NAPIŠITE PRAVI TEKST. PROGUGLAJTE MALO SLUČAJ POLJSKA, RASPITAJTE SE KO JE EVA KOPACS, ZAŠTO POLJACI NE KUPUJU VAKCINE I TO. P O S E R E M VAM SE NA TEKST I PORTAL NEPISMENI.
Jednog dana će mutirat i svijest ljudi, pa će je**t majku i vama, i gripama, i nepostojećim terorističkim prijetnjama i ostalom s**nju kojim ljudima ispirete mozak.
istina je ovo ljudi,jutros ustanem da nahranim papagaja,on kašlje pa ono hrokće skuplja pljuvačku pa ispljune ...pa sve se uhvati za prsa,govori poderala me ova gripa,dugo mi vako nije bilo... SMEĆE ZAPADNJAČKO MASONSKO samo prave situacije i stvaraju paniku među narodom,ne osvanuli sutra....te gripe,te teroristi,ozonske rupe,smakovi svijeta,atomske bombe....samo ne bil stvorili paniku i lakše vladali.
Nekom je haman zafalilo u kasi,pa da malo prepadnemo narod.potpisujem se na smrt,ali novčanik ne vadim u ove svrhe,dosta sam bio natovarena mrtva kobila.
Koliko još moraš oguliti
ma oni i njihov grip, na monumentalnu glavu mi se natzakare ti \"naučnici\"....
Ovi sa Ersamusa nek mi lajznu lijevo jajce. Neće X zraka kroz Bošnjaka
Ako sve vidi, sto se pravi blesav, sto ne otera sva g0vna u nebesa.
Opet kontaju da nas prevare