Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast psihijatrima... vidi se da su prvo vjestacenje narucili.
http://www.staikako.com/evaluacija/
da je p.o.b.i.o muslimane, ne samo da mu ne bi sudili, nego bi još dobio nagradu za slobodu mišljenja i borbu protiv t.e.r.o.r.i.z.m.a.
A da je ovo uradio kod nas, ... vec bi bio na slobodi i pucao po Alipasonom, Dobrinji,Starom gradu...i policija bi konstatovala da im je od prije poznat ... :) a mozda bi i zaglavio uslovno 3 mjeseca :)
Bačena je ljaga na hrišćane cijelog svijeta. Mislim da je isprika bosanskih hrišćana Bošnjacima neki minimalni civilzacijski gest koji bi trebao uslijediti.
-krshcanski ......terorista pocinio genocid na Norveskom otoku.
Meni se diže kad ga gledam. Šta da radim da probam sa Oče naš koji jesi...?
koreja Pa dobro mi makar operemo guzicu vodom, a vi samo papirom razmazete, tako da se vama nakon nekog vremena poslije nuzde stvaraju \"zvoncici\"...pa imate problema sa koznim bolestima, pa hemoroidi, itd... hehehehehiieeeeeehehehe i nije ni cudo sto smrdite... AKo mi ne vjerujes, ja i ti se mozemo naci i obojica cemo namazati lica vlasitim g..o.v.n.i.m.a. i ja cu svoje lice oprati vodom a ti svoje obrisi papirom, pa cemo vidjeti cije ce lice biti cistije i mirisnije, moje koje bi ja oprao vodom ili tvoje koje bi pobrisao toalet papirom,.... Tako da kad sve ovo zakljucimo ovo sto sam pisao, moje dupe je cistije od tvog lica...
http://youtu.be/pkywiGvzNi8
ma ja :P vi perete guzicu u 21.vijeku, hahahhaha FUJ !!!!!!!!!!!! I KOME TI KAŽEŠ DA SMRDI, KO U SREDNJEM VIJEKU
@commi Znas..... u ovim situacijama, kad te neko skonta, od tog momenta naprijed, svaki put kad nesto kazes gubis po jedan ili stotinjak bodova :D izvuces svoje vjernike na vidilo i das drugima sansu da ih neutralizuje :)
srbi dismrrrrrr
Dajgle ga majke ti.. pravi onaj bolesni, chifutski, protestant.. (mason)...
psihoata, nista manje nista vise. Voli iste stvari sto dodik voli, cuo sam :D pravi outcast
Ja sam paglu i taki. Ponosni Vlasnik restorana Boston.