Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li se ispricali? Koliko je razgovor trajao? Niste nam to napisali.
Bravo iranci i ovaj put ste ih presli, sve su probali i kada su vidjeli koliko ste jaki ono govno od obame je lagano prislo telefonu hahahah kakav poraz....
- Sta kaze dedica ha? - Ma 'nako, deda ko deda.
treba malom stela za upis na harvard...
http://www.youtube.com/watch?v=4YaNy8wq4Uc&list=UU3LObpNLxv7EwpfJuu3nwqw
Je l' kod njih bilo tehničkih smetnji na mreži i prekida?
Gospodin promjena Obama je kasno sjetio da treba promjeniti tesku politiku prethodnoga predsjednika Busha. Kao sada se sjecam kada ju u cijeloj euforiji oko izbora Obame za predsjednika 2008. godine, Vladimir Putin, onako lafovski rekao:"Velika ocekivanja donose velika razocarenja"
aha jako lijepo, dozvoljavaju atomske bombe Sjevernoj Koreji, Izraelu, Palaestini, Pakistanu, Indiji, Francuskoj i Rusiji a ne daju Iranu da pravi električnu energiju -_- . Ima li ikakve pravde u ovom svijetu?!?!
Znaci zadnji put su se culi davne 1979 ?
...jestel' se razmahalali... - pravil ti obaminica dobrog barbekjua? - a u tebe ti rohaminica dobre pite ?