Muslimani u Kanadi
0
Prvi minaret na Arktiku
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga zaboli ku.ra.c za nekoga na arktiku? Bala.vurdijo jedna, idite radite nesto, provjerite ima li vam komsija sta jesti, na cemu spavati, zasto samo se.re.te online? Sve velike patriote, sve veliki vjernici, a sad da se zapuca, pobjegli biste iz Bosne, kod tudjina glodjali krmece nogice i sve plakali za Bosnom..sram i stid da vas bude, samo lijecite frustracije i komplekse..
vukojebina neka
Po statistikama UN-a, ISLAM je najbrža rastuća religija u svijetu. Džaba cionistički projekat širenja islamofobije, džaba izrežirano rušenje tornjeva, džaba sve,,,,,Allahova riječ i svjetlo je doprlo do svakog ćoška planete.Ljepotu Islama razumno biće ne može odbiti. Za par dana će nekoliko miliona ljudi u MEKI jedinstveno izgovarati LEBEJKE ALLAHUME LEBEJK-ODAZIVAM TI SE GOSPODARU ODAZIVAM,,,!
This shit will bring nothing but trouble to us!!!
znači,još jedno leglo za obuku islamskih fanatika i terorista..
Njih 80 i već imaju džamiju.. Ma oni su čudo, šta čudo, čudovište..
http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/46944-Ivo-Miro-Jovic-Hrvati-srusili-Jugoslaviju-ponoviti-slucaju-BiH.html
ima pravilo i za te slucajeve, gdje se onda uzima prosjecno trajanje dana.... ;)
bog je jedan
nece, nece Islam je to, sve se izdrzi
E vala, kad za par godina Ramazan bude u Julu, prisjest će im. Polarni dan traje i do dvije hefte, a sunce ne zalazi čitavo vrijeme.
cool muslimani. posebno mi se svidja kako su ranije molili u katolickoj crkvi. odlican primjer multi kulti. vidite da se moze kad se hoce. :)
Allahu ekber
bravo muslimani!!