Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previše se u svakom članku provlačE riječI "NAMJERNO SRUŠIO". Mrtva usta ne govore, pa možete mrtvom čovjeku sve i svašta napakovati samo da ne bi mrlja pala na aviokompaniju. Nikada neću povjerovati da je avion namjerno srušen.
Zasto? Pa ne moze im biti veca mrlja! Fakat ne kontam - zar je toliko tesko vjerovati cinjenicama na kojima rade internacionalni timovi? Sta je po tebi razlog? Zavjera? Tehnicka greska? Pa lakse bi nju bilo objasniti, nego cinjenicu da neko ko je bio depresivan nije bio pod nadzorom kao pilot.
Tomaten Andy
rip za zrtve, al realno frajer nije heroj, svako normalan u toj situaciji bi pokusao sve sto moze da otvori vrata kokpita
Odakle mu sjekira brate moj? Anti teroristicke mjere a sjekira van kokpita? I plus on 8 minuta udarao sjekirom u vrata a putnici nista..samo na kraju malo poceli vikat.. Logicno..
bas, sve mogu razumjeti al da su putnici poceli vristati tek zadnju minutu dok pilot vec 5 minuta razbija vrata sjekirom??!!
Zalosno sta je tak monstruk uradio, neka ide u pakao i poserem mu se na grob
Mogu samo da zamislim kako se osjećao pilot a i putnici u tih 10-ak minuta borbe da uđe u kabinu.....RIP.
Ma kako to mozes zamisliti druze?nemamo sanse da to zamislimo kakav je to osjecaj,to se samo mora dozivjeti a iskreno nikom to ne zelim da dozivi..
Još kada su saznali da su amerikanci ta vrata napravili da oni ih nemogu razvaliti, e mogu zamisliti kako su amerikance tada volili.