Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo, pogledajte koji su uzroci nemira u svijetu: ekonomija! Znate, interesantno je kako se narodi ex-you (bez obzira na vjersku, eticku, regionalnu pripadnost) slazu u razvijenim zemljama. Zasto je to tako?! Zato sto nemaju vlast poput nase da ih iskoristava; gazi ... nego svi rade, imaju primanja, ekonomsku bazu za normalnu egzistenciju. Da imamo sve to u BiH, ne bismo se tako mnogo svadjali medjusobno. I dalje bi nacionalisti i "uvrnuti historicari" izazivali nevolje, ali ne bi im se pridavala tolika paznja ... Pitajte Dijasporu; potvrdit ce vam (uglavnom).
eto dijaspora će nas spasit. ko da u eu nema međurasnih problema, a oni su svoje ekonomsko blagostanje ostvarili pljačkom i nasiljem
Nismo se razumjeli; ali kad smo kod Dijaspore evo sta bih ja uradio s njima: 1. Zabranio bi Dijaspori ulaze u BiH osim jednog 2. Taj jedan bih prekrio crvenim tepihom i sl. 3. Na ulazu bismo im poljubili ruku i zamolili ih da nastave dolaziti u BiH Zasto!? Zato sto sam bio na obje strane i mogu vam reci samo ovo: bez cijenjene Dijaspore narodi BiH bi bili u daleko losijoj ekonomskoj situaciji !!! Znam mnoge porodice koje prezivljavaju zahvaljujuci pomoci bliznjih iz Dijaspore. Znam, malo odudara od teme, ali ziva nam i zdrava bila Dijasporo nasa mila :-) Hvala!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci i kod njih GRAS uzrok svih problema!
E, ovako se demonstrira,....a ne ispijanjem kahve,kave,kafe !!!!!
E nek si to napisao :)
Mora se nekad, i žrtvovati nešto ! ; )
PRIKAŽI ODGOVORE (1)