Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pakistan jednonacionalna država - 3. svijet Indija višenacionalna država - velesila. U multikulturi je spas. U Europi i drugdje.
Kada Pakistan padne pali smo svi
BIH Tako tipicno,uvijek kad ne znas sta ces napisati mozes staviti: \"ma to su prokleti ameri i zidovi\". Pametnije bi bilo da se pakistanci uhvate u kostac sa teroristima kako i treba,silom a ne suradnjom sa njima(pogotovo ISI-ja,tj.pak.obavj.sluzbe) i rijese svoju zemlju problema.
Okrenuli svinju na mostu kod Akademije likovnih umjetnosti.
Ma ljudi moji . Malo pozitivnije razmisljajte . Andja i Brad ce se vjencati u Engleskoj . U Banja Luci igraju \"covjece - ne ljuti se \" . A vi razmisljate o ovim crnjacima . Tramvaj je proradio bez drmanja , konjanici se vracaju svojim kucama , na Bas Carsiji i dalje mozete kupiti 5 ili 10 u pola , sa ili bez kajmaka . A vi mi nesta horvate po Pakistanima i ostalim drzavama u potrazi za senzacijama .... Ufff , bas me ljutite .
@BIH, prije ce biti da su ekstremisti i teroristi posljedica destabilizacije, a ne sredstvo destabilizacije.
All.ahu Ekber ! Tekbir!
Sve te teroriste je stvorila i finansira Amerika , zele da destabiliziraju muslimanske drzave a nerijetko kao i izgovor kada je rijec o predstavljanju muslimana kao terorista.....Citav svijet to zna ali suti pa dokle vise, trebaju se svi ujediniti i zacepiti im brlju !!!!!!11