Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fejkeru men se čini da će tebi j..mater, ujeb\'o vas Hasan neka je i treba vam, prodane duše veći Ameri od Amera.
Za commi
E ja ti odmah yebem mater glupu nista drugo neznas ni napisati ti si opsjednut s socijalizmom yebo ti on mater
Bas tako.nasao plodno tlo i tu ostao i samo se siri,raste i dalje.tesko da ce se moci ikad vise ukloniti sudeci po mozgovima ovih politicara svih fela.Neznam sta treba da se desi vise da se dozovu pameti,eto i rat bio i prosao oni se nisu naucili pameti,samo i dalje klepaju za sebe i svoje,a glup i tupav narod opet bira iste.Alternative nema,mijenjat onda narod!!!
Majku mu, onome, sto mi upali svjetlo demokratije. Pomogao je desetak familija, a ostale je zavio u crno.
glupi Gorbi..povjerovao..imbecil stari ohrndali...
Koja demokracija...ne postoji,halo...mazanje ociju...mafijasi i pljackasi pod plastom demokracije...bolje je jednoumlje od bezumlja!!!
Većina od 300 miliona amera se nije okoristila ;) volstrit mafija da, rednexi ne
Zid je pao na Bosnu!