Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se kradu pare najbolje znaju u Asa Autu. Evo malo ćemo ba Imamovića stavit za premijera federacije. Nihad kao predsjednik udruženja privrednika maže oči javnosti kako je on lider među privrednicima, zaaže se za ojačanje BIH privrede. jašta. Ko u to da povjeruje. Živi bili pa vidjeli.
Ja čestitam Sir Allen Stanford i naši političari se trebaju ugledati u njega. Kad kradete onda nek\' svijet čuje za VAS. Fakat, ja ovom čovjeku skidam kapu, za ove iznose vrijedi, tj.valjda vrijedi skrivati se i bježati od vlasti.
evo me ba u sarajevu pogledajte bolje