Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo \"profesionalci\" od novinara, zasto niste demantovali jucerasnju vijest u kojoj stoji da je covjek koji u banci drzi taoce clan Al-kaide? Covjek nema nikakve veze ni sa sa Islamom niti sa Al-Kaidom nego je covjek sa psihickim problemima. Ajmo islamofobi demantujte ovo brzo. Sramota ste.
jel opet MIODRAG PETROVIC dao ideju? :D
Eno pisu portali jedan srbin prestavnik kobri specijalaca najurio razularenu hrvatsku bagru u Becu koja je dijete od 9 godina napala i prijetila djetetu da ce ga zakl-a.ti, on sam ih razbio 6 do 8 ovih junaka hahahaha sramota (4 imaju slomljena rebra, jedan kljucnu a jedan bedrenu kost), tako to sku.tori rade (mislim napadju zene i djecu) pa kad dodje Zulfikar Alispago onda bizmo bizmo evo idu Ga.zije
Ako budu bilo kako mogli da smjeste muslimanima sigurno će to uraditi