Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kod nas su odavno fašističke stranke na vlasti...Stranke vladajuće sedmorke su fašističke stranke ! Sve je koncipirano kroz nacionalnost, netrepeljivost, fašizam, nepotizam, vjerski fanatizam... SNSD, SDA, HDZ, SDS, su prave fašističke stranke...ove druge ,tu i tamo ali ove 4 stranke su sjeme zla u BiH Pa nije džaba rat sa njima počeo...
Ocito da opet i kod njhi tako krece..
Još jedan crveni, SDP kmet, plaćenik, Racio.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Meni se cini da su "nadrealisti" i ovo uboli............RAZJEDINJENA EVROPA
Ma sta uboli, nego da mi pocnemo zid praviti, da kakva budala ne bi presla ovamo!!
Jasta nego zid.........ako kakva budala preskoci vamo i pokvari nas skladni i harmonicni zivot,u ovakvoj divnoj uredjenoj zemlji,kao sto je nasa.....onda smo ga na*ebali skroz
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobra slika. Prije sam bila Jean Marie (Le Pen, njen otac) http://db2.stb.s-msn.com/i/c1/c451bf6aae0ccdaf8faa940776ebb/_h366_w650_m6_ofalse_lfalse.jpg
OVO SU IZBORI ZA EUROPSKI PARLAMENT. FRONT NACIONAL JESTE POBIJEDIO NA TIM IZBORIMA U FRANCUSKOJ, MEDJUTIM SVA KRIVICA JE NA LJEVICARIMA I DESNICARIMA KOJIMA SU ISTE GAZDE SAMO IMAJU DRUGE BOJE. DA JE NAROD IMAO ALTERNATIVU SA ANTIEU STRANKOM, NE BI GLASAO ZA OVE BUDALE, MEDJUTIM NIJE BILO JE ILI GLASATI ZA OVE ILI GLASATI ZA IZRAZITO KORUMPIRANU LJEVICU I DESNICU U ZEMLJI GDJE VLADA REKORDNA NEZAPOSLENOST JER DOLAZE GRCI, RUMUNI I BUGARI MASOVNO. ONI IZABRALI OVE. MEDJUTIM DA LI SE MJENJA VLAST U FRANCUSKOJ? APSOLUTNO NE, SOCIJALISTI I DALJE VLADAJU DO 2017 GODINE I SAD SU SOKIRANI I AKO NISU ISPUNILI NIJEDNO, PA NI NAJMANJE OBECANJE KOJE SU DALI NA IZBORIMA. LAZU, PETLJAJU, KORUMPIRANI SU DO ZLA BOGA, IMAJU SVOJE PRIJATELJE MILIJARDERE KOJI ZIVE IZVAN FRANCUSKE, A SAMO POVLASTENE BIZNISE U FRANCUSKOJ, I U BITI DESNICA I LJEVICA U FRANCUSKOJ SU BLIZANCI OD ZLE MATERE. FRANCUZI SU MASOVNO PROTIV EU, KAO STO SU I UVIJEK BILI ALI IH NIKO NIJE NI PITAO, KAO NI NAS ZA BIVSU YU!
Da su prije 15 godina organizirali referendum za EU, Francuzi bi je vecinom odbili, da su to uradili prije 10 godina isto, da su to uradili prije 5 godina isto, da to urade danas isto, medjutim eurobirokrati su im nametnuli EU, Njemci vode politiku EU i pogotovo Eurozone, vrijednost eura se formira na osnovu njemackih interesa, Njemci godinama nemaju zakonskog limita za milinalne place, dok Francuzi? Holandjani, Neglijanci, Talijani i ostali imaju, sto Njemcima pravi izrazito veliko prednost jer oni zakonski mogu platiti radnika 300 eura, a Francuzi recimo ne mogu ispod 1200 eura i sa takvima su Francuzi u monetarnoj uniji, jednostavno jedno jutro 2005 godine Francuzi su se probudili i nasli su se u monetarnoj uniji sa europskom Kinom. E sad mogli su oni pratiti Njemce pa skinuti taj zakonski limit, ali gdje bi bio kraj i oni jednostavno nece da zive u takvom sistemu i zato im EU ne odgovora i zeljeli bi izaci iz nje. Da li da ih krivimo zbog toga? Apsolutno ne.
Licno ja ih razumijem, Bosnjak sam i shvatam da ni imigracija u te drzave ne moze biti beskonacna, nisu te drzave duzne rijesavati svjetske ekonomske probleme na taj nacin sto ce beskonacno primati i brinuti se o onima koji ilegalno udju u njihovu drzavu. Prema tome, samo se postavite na njihovo mjesto i shvatiti ce te da su u pravu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa bez stranaca i radne snage bi svaka ta drzava bankrotirala,nisu vise svabe ko nekad vrijedne da ustaju u 5 i dolaze kuci pred mrak vec zive na socijali ko paraziti( ne svi !)
Profašisti uvjerljivi u Francuskoj --------------------------- Cuj profasisti?
Fašističke stranke su većinom produžena ruka vladajućih stranaka u cilju mobilizacije glasača na izborima, jedino ekonomska kriza dovodi takve na vlast.
Džaba ste krečili...
jes im godra...
EUCCP
evo vise od 50 godina mir u evropi ne racunajuci balkan, vrijeme je izlgeda opet da glupost vlada, ovo ne vodi ni prema cemu drugom vec velikom krvoprolicu ( globalnoj ***pulacij)...
Čuo sam da su kontaktirali ljude iz SDS-a i Miloševićevih Socijalista Potrebni si im iskusni ljudi koji znaju izazvati krizu i povest rat iz ničega.
Mnogi ovdje ne shvataju, ovi nisu samo protiv Afrikanera, nego i protiv istocno-europskih azil imigranata tipa Srba i ne samo to, nego su i protiv Grka, Bugara i Rumuna koji su iz EU.
ode EU u P.Materinu
čestitke davoru ivi stieru iz hdz-a i ruži tomašić iz hsp- dr. ante starčević. Hsp u hrvatskoj je na pravom putu, a ne kao ovi naši izdajnici u bejha iz halal stranke prava, na čelu sa zvonkom jurišićem.
...jel to ona hrvacka stranka prava đe se precjednik preziva srb? ...mislim, ima 5-6 hsp-a, pa ne znam...
da, on je iz hrvatske stranka prava. hsp. dr ante starčević je nešto drugo. ima dosta hsp-ova, al' nemaju ni p od pravaške ideologije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sa naslovima ste postali isti kao Kurir, senzacionalistički ko kakav tabloid, sramota...po vašem naslovu ispada kao da ekstremna desnica zavladala Europom, nema dalje, a u ustvari se ništa nije promjenilo, i dalje dominiraju pučani sa 200 i nešto poslanika, i socialdemokrati sa 180+ poslanika, kao i u prošlom sazivu.
ne treba tugovati..evo jedna pesma za sve klix-ovce https://www.youtube.com/watch?v=Nde9IiBw6jc
U Danskoj DF (Danska Narodna Partija - nacionalisti) pobjedili u 80% opstina. Danska ozbiljno trazi referendum o napustanju EU, a na javnim institucijama i sl. objektima po novom zakonu samo Danska zastava smije da vijori.
Heh Danci, toliko lizu dupe Englezima da ce pojesti dva govneta ako jedno pojedu Englezi.
Drug nemam pojma da li ili ne ali znam, da gore je prosjecna plata koliko je ministrima u Austriji. Studenti imaju 700€ stipendije. Poslje skole dvije godine primaju 1.800€ od drzave kao pomoc dok traze posao. Dzaba zdravstvo - nema osiguranja i tog, jer je dzaba. Sredjena drzava. Sta imaju da traze od jedne Spanije ili Portugala, a da nepricamo o Bugarskoj, Madzarskoj ili Rumuniji. Danska je 40 godina isped tih drzava u svakom pogledu.
E sad nista nema od nas i ulaska u EU
zato okret za 360 stupnjeva, i ulazak u turkmensko-uzbečku uniju.
@eugen_kvaternik kako naše istočne komšije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)