Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medjutim ruski plan i djelovanje u Ukrajini, tako puno podsjeca na velikosrpsko u Bosni i Hrvatskoj. Ono prvo snajperisti na demonostrante. Identicno sa istim u Sarajevu od strane cetnika. Pa onda se plati par pudlica glupana da prave sranje, pa ce onda Republika Ruska, pa ce onda Rusi uletjeti, pa ce onda otkinuti komadinu Ukrajine koliko zele, pa ce onda praviti genocide i sranja, pa ce ih onda ko fol NATO privoliti na pregovore gdje ce legalizovati sva ruska osvajanja i onda ce u krnju Ukrajinu poslati kojekakve NVO i ostala sranja koja ce ih cuclati jos vise, a kojekakvi visoki predstavnici ce se praviti blesavi i nece nista raditi i na kraju dobijes "Bosnu", kazu onu koja "ne moze funkcionisati".
Kako su ove Ukrajince nategli Ameri i Rusi? Prvo ih nagovorili da daju svoje nuke oruzje Rusima, jedinu sigurnost koju su imali protiv invazije Rusije, pa im sad prijete. Naravno NATO puca na prazno, kao i u Bosni. Gledali bi oni 16 genocida u Ukrajini, ne bi prstom mrdnuli.
..joj jesu ga i najebhali sada...!!!!!!!!!!!!!!
Kao i kod nas svi zatezu maksimalno svoje interse, i na kraju ce biti veliko sranje, umjesto da kao ljudi svi sjednu i dogovore se, sa tim da svi moraju napraviti djelimicne ustupke.
Ukrajinski "revolucionari" nakon samo sedam dana počeli ispaljivati ćorke.
NATO je zabrinut, SAD su protiv, privremeni predsjednik upozorava... a Rus je ljut i to solidno...