Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik Zine El Abidine Ben Ali smijenio guvernera regije Sidi Bouzid, gdje su počeli prosvjedi. Ali Khadija Cherif, glavni tajnik FIDH, rekao je Al-Jazeera da je Ben Ali odgovor na krizu ne uzima u obzir glavne reforme prosvjednici traže. Niti je to dozvoljeno za raspravu biti otvorena, rekla je, ističući Tunižanin medija neuspjeh besprijekornog izvještavanja o događajima. Većina zapadnih vlada i tiho prelaze preko nasilnog represivnog suzbijanja prosvjeda, u izrazitoj suprotnosti s međunarodnim potestima zbog desavanja u Iranu u 2009 god. link -uruknet.info
\"FIDH opet čvrsto osuđuje uporabu vatrenog oružja od strane Tunižanin snaga sigurnosti, i poziva za nezavisne upit kaste svjetlo na ove događaje, držati oni koji su odgovorni odgovornost i jamči pravo na mirni prosvjed\", organizacije, rekao je. Mokhtar Trifi, predsjednik tuniskog ljudska prava League (LTDH), rekao je Al-Jazeera da pravnici preko Tunisa su \"divljački pretučen\" u petak ujutro. Kazao je kako mnogi ljudi je ozlijeđeno, neki teško, kada je policija tukla odvjetnike s klubovima i rukama i nogama ih, uhićenju neki i razbijanje sastanak. Represija je bila najnasilnijih u Tunisu, rekao je on. Policija je također zaplijenila mobitela kako bi se spriječilo ljude iz snimanja incident u glavnom gradu.
Prosvjeda počeo je u gradu Sidi Bouzid, kada mladi sveučilišni diplomski, Mohamed Bouazizi, pokušao je završiti svoj život sam zapali. Bouazizi prima tretman za svoje teške opekline u bolnici u Tunisu. Sigurnosne snage razbila demonstracije u Monastir mirno u četvrtak, ali se koristi nasilje u Sbikha u četvrtak, FIDH, rekao je. Isto se dogodilo u Chebba, gdje je jedan prosvjednik morao biti hospitaliziran. Prosvjedi ušao njihov dvanaesti dan u petak.
Tunižanin prosvjednik je u. mro od ozljeda nakon što je policija ga je p. ucao u gradu Menzel Bouzaiene, prema podacima Međunarodne federacije za ljudska prava (FIDH). Chawki Belhoussine El Hadri, 44-godišnji muškarac, u. strijeljen je tijekom prosvjeda 24. prosinca. U. mro je u četvrtak, FIDH rekao je u priopćenju . Tunižanin tinejdžer, . u. bijeno je od strane policijskih metaka istog dana kada je El Hadri nije o. zlijeđen. Drugi mladić, Houcine Falhi, počinio s. amoubojstvo electrocuting usred drugog demonstracija 22. prosinca, nakon što je vikati da mu je dosadilo da bude nezaposlen.
ne igrajte se i ne glumite Boga,On je samo jedan i On zna šta će biti.Plasitanje informacija koje žele velike sile i koje njima odgovaraju je već poznato,kao svinjska gripa...
Da ponovimo jos jednom CHEMRAILS + HAARP = NWO !!!! Nastavite se cuditi !