Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt fašizmu!
Vjecna im slava!
a danas nam svabo zakon😂😂
Gdje su plakati po gradu u spomen na ovu oslobodilacku anti fazisticku borbu? ? Nacionalne stranke od 1990-e nedaju antifazisam da se prolongira.
Cuj izvlacili se naziv za bjezaniju.Partizani u svakoj ofanzivi bjezali dok nisu dosli saveznici 1945.
Ustashhe i chhetnici ko žohari....sjećam se scene iz partizanskog filma kada ranjeni ustashha zove chhetnika...**BRAT CHHETNIK,BRAT CHHETNIK I GLAVOM UDARA U BUKVU. NEOPISIVO!!
to je taj kulturni radni posteni svabo - metak u potiljak ko i cehtalji.....
Zlotvor Tito je priznao Crnogorce i Makedonce,samo nije Bosance,neka je vječno proklet.
Prilicno netacan clanak, nazalost. Ogromna izgibija, preko 8000 partizana, sto zdravih, sto ranjenih i bolesnih, kod neprijatelja puno manje. Broz nakon sto je ranjen zrtvovao centralnu bolnicu i vecinu snaga da spase svoje dupe, pogledajte gdje je on izasao iz obruca, a gdje je poslao glavne snage sa bolnicom.
Jesi ti bio na licu mjesta ili si, slušao režimski radio Isuna da je izginulo 7000, Partizana bilo 20.000,švaba i domaćih izdajnika 120.000 i šta očekuješ, SLAVA IM I HVALA
To im je hvala sto danas evropske vrijednosri ne daju partizansko spomen groblje da se obnovi.
i opet svabo glavni u evropi i sve pod njihovom kontrolom
Isto kao danas. Samo nema nikoga da nas povede u borbu protiv ovih modernih fasista. A sve do jednog fasista
Oni koji su trebali da nas povedu sad se udružili sa fašistima (SDP).
Znaci 150 000 njemaca 11 eskadrila ptotiv 16 000 partizana s ranjenicima..nema sta...!!!????
Bitka u kojoj je učestvovalo na strani partizanskih jedinica nešto preko 12.000 Srba, blizu 4.000 Hrvata, oko 3.000 Crnogoraca, odnosno Srba, blizu 800 muslimana, nešto malo Slovenaca, 2 Makedonaca, nekoliko Italijana, Madjara i ostalih stranaca komunista, u veoma malom broju. Sutjeska je prva bitka u kojoj su Hrvati uzeli tako veliki broj, a takodje i prva u kojoj su njihove žrtve bile velike. Zapamtite to, pa onda pljujte po Srbima i dalje.
A nigdje bosanaca/bošnjaka ????
Skidali kokarde pa stavljali petokrake...pa sve tako po potrebi. Vecih prelivoda od vlaha nije bilo...kako je ko napredovao na frontu tako su se i dresovi mijenjali....zapamti ti ovo!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slava im.
Fakat se vise sramotite, jel prije 70 ili 80 godina? De se malo uozbiljite, lakse vam lezi prepisivanje I Naruceni clanci da produbljujete podjele , drzite se vi nacionalisticke agende, tu ste prekucali…
jasno je valjda svima što se desio Blajburg