Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
paaščar assad je plaćen od strane zapada da napravi što veći haos u siriji tako da oni imaju razloga da dođu i \"uspostavljaju mir\". nakon što on odradi zadani zadatak i dobije brdo (krvave) love odmah će šmugnuti u rusiju, a onda bez medijske pompe trošiti pare po cijelom svijetu. poenta je u tome da napaćeni sirijski narod bez razmišljanja dopusti povampirenom zapadu da im pomogne i ne sluteći da je to osvajanje sirije za dobrobit čifuta-cionista. bašarov otac je služio neprijateljima ummeta, a njegov sin je usavršio nauk do u tančine.
http://youtu.be/-ZgUA_RQAp4. ......................Š IJJE (RAFIDIJE) U BiH - SREBRENICA / POTOČARI 2012.g. NOVO........................ ....ovako ce nam assadova braca i u bosni poceti ciniti ako nebudemo upozoravali na njihovo djelovanje.,,
Obaveštavam sve muslimane i nemuslimane da Iran nije islamska država a iranci ili su napustili Islam ili su na putu da napuste Islam. U Iranu se ne sprovodi islamski Šerijat niti je državna religija Islam. Ja apelujem na sve vas da se informišete o religiji Irana i stanju muslimana u Iranu. Isto tako upozoravam da Iran kao država i nevladine proiranske organizacije imaju mrežu na Balkanu gde vrbuju neinformisane muslimane i nemuslimane. Nemojte dozvoliti da vas vrbuju preko kurseva, izložbi, free izleta i odmora u Iranu, knjiga, cd, dvd, nešto novca, medija ... Nemojte da mi verujete već istražite moje navode!!!