Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pun mi je kufer ovih zidova i njihove licemjerne politike...prezren narod.
Dok nisam upoznala pravo lice i nalicje velikana historije moga naroda , pogotovo novijeg doba - licem u lice - nisam upoznala pravo lice i nalicje zla. Zbog geopolitickog polozaja palestincima nije moguce vidjeti svoj zivot iz drugih perspektiva, sa drugih instanci. Iz istih razloga, predstavnici moga naroda, rade cuda da od dijela Balkana naprave svoj palestinski teritorijalno zatvoren i mrznjom zatrovan model zarobljene nacije bez drzave. Ipak, prezivjeli potomci palestinskih zrtava zla, kad-tad ce se morati sami suociti sa svojom istinom. Pobijediti sebe, svoju mrznju i istinocid je najveca pobjeda. Da nije bilo jevrejske srece u nesreci, Jevreji nikada ne bi pobijedili na-daleko neuporedivo brojnije neprijatelje :,,Mi nikada njih ne mozemo VOLJETI toliko koliko oni nas mogu MRZITI\'\' - Budimo barem toliko malo ljudi, i svoja srca oslobodimo mrznje prema drugima, oprostimo jedni drugima, prihvatimo i pomozimo jedni drugima, u svim nasim razlicitostima. Peace:)
Ja vjerujem sada kada bih pitao bolp koju od ovih starica \"Da li Izrael ima pravo da radi ono sta radi Palestini\" Sve i jedna bi rekla DA
Zar je moguce da narod koji je toliko propatio da sada nanosi toliko zlo drugom narodu-palestincima.
Holokaust nad neduznim jevrejskim narodom desio iz klepto-naci-fasistickih pobuda, iskljucivo krivacom predstavnika i sljedbenika DRUGE nejevrejske nacije, a nikako krivicom Jevreja i jevrejskih predstavnika vlasti, sto karakterno i ni u kom slucaju nije uporediva tragedija drugih naroda ciji predstavnici vlasti uporno pokusavaju izjednacit svoje sa zrtvama Jevreja.