Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPRAVI LI MOMCILO KRAJISNIK ONAJ AJERODROM NA SOKOCU????
Inicijalno su Rusi koristili mali nuklearni reaktor da odrzavaju poziciju svojih satelita tokom 60 godina. Nesrece prilikom podizanja letilice bi dovela do rasipanja radioaktivnog materijala na jednom uzasno velikom prostoru. To je razlog zasto se takve letilice nisu koristile do sad vec samo na satelitima.
zato mogu na romaniju da te posmatraju u prirodnom okruzenju sa konjima i prirodom
a bošnjaci ne mogu, niti će ikada moći u evropu
Amerikanci kažu da ne mogu na Mjesec do 2020. a Rusi da mogu izgraditi brod za Mars do 2021... Znači, amerika laže da je ikad sletjela na Mjesec, jer da jesu, do sada bi već imali koloniju na Marsu...