Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Američke fore i fazoni...sve med i mlijeko...66oo dolara,u zemlji blagostanja...problem...a priča,hajmo bježat iz Bosne,ovdje kao nema ništa...
treba im godine da vrate 6000$, a to moj djed za jedno ljeto izvuče u obliku drva iz svoje šume u Zabrđu na Majevici
Hasane, izgleda da ti je imenjak pravo glup.
oj glupaka, subhan ala! pa na to ni mexikanci ne bi nasjeli. vama je mjesto u bosni "amerikanci" moji.
da je kriminalac znao na koje tupane je naleti, trazio bi im i vise ...
Ja ovaca....
Trebalo bi im uplatiti na račun. Samo nek objave br. kartice i PIN.
Ma ovo je neka preuranjena prvoaprilska sala, nemoguce je da je iko toliko glup...
Ma kocko covjek izgubio na ruletu sigurno i nema da vrati jaranima sad i trazi ne bi li im ko jos pomog'o udjelio sadaku, ne mozes ovoliko biti glup.
koji retardi majko mila...
Zao mi je ljudi, ali strah od Bosne je golem, bolje i izgubit 6000 $ ali samo da se ne vraca u Bosnu... Niko nece u Bosnu, ali zato kad se preko ljeta dodje, pa kad se najede cevapa, pite sve potoci suza kako nigdje nije namam ko u bosni sa nasim narodom, nasa ljepota. Ma ovo u bosni ja najukusnije, najsladje, najljepse.... Bla Bla Bla..... Strah od Bosne....
kako se kaze bosanac na engleskom -Glupman"
Ko god da je prevario ove sirote Bosance, neka se ne nada dobru. Nadoknadiće oni malo po malo, vratiće dugove, ali taj koji je ukrao njihov san da odu posjetiti stare roditelje, on će prije ili kasnije završiti sa rupom na tjemenu u nekoj zabačenoj slijepoj ulici, nakon što mu njegov "jaran" isprazni novčanik. I to je Amerika (čemerika)!
Ne mogu vjerovati u ovu pricu, bio sam u SAD, legalno otisao i nisam se boja bilo kakve ***rtacije,a svakako i u slucaju da je neko i zvao, bar tamo imas gdje da se obratis za savjet..... Oni ili su ilegalno otisli u SAD ili je prica izmisljena,,,,, a vjerovatno su skoro srigli a vjerovatno nesto i "muljaju" koliko vidim i rade, a kao nemaju 6600, to je glupost i laz bio sam tamo i znam kako je
Ima li iko broj od ovih bajrica meni Je plata 600 KM pa da im posudim da vrate dug
Koji im je broj žiro računa da im uplatim? To je jel de poanta ovog teksta?
sad svi pametni i u stilu: glupaci,kako su ih prevarili itd. svako je podlozan prevari. treba se samo sjetiti desetine hiljada ziranata u bih ( da ne govorim o politici gdje se 4 mil ljudi vara iz godine u godinu! ? ) ,a u eu firme svake godine izgube milijarde zbog prevara,laznih faktura za struju,tel i sl. jesu li bas svi glupi?
nema to veze za ovim ili onim.svi su jednako podlozni. neko nije obrazovan,neko je stresan,neko misli na posao,a ne na prevaru itd.
Ako me ista nervira kod nas, to je "Nisam nista smjela reci, kuku meni" sistem...i to u svim sferama zivota. -.-