Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STRAŠNO
it isn*T true...it can*t be true...
zao mi je cure tako je mlada i ljepa zasto je bas ona morala otići
@dariosmit kretenu jedan, normalno da mi je zao djevojke, al ako je tako bilo onda je i trebalo da bude... pogledaj malo vijesti, procitaj novine sta se sve desava u svijetu, svaki dan, ovo nije jedini ovakav slucaj, uvijek ima gore od goreg, procitaj koliko samo djece neduzne u svijetu strada, ostane bez ruku i nogu, nepokretne, koliko je zena silovanih itd itd... zivot nosi razna iskusenja, a mi smo tu da se nosimo s tim, al ne, morao si se nac ti, jedan obicni parazit, da ti prosudis sta ko zasluzuje.... NE SERI MOLIM TE !
Ovo je strasno! :( RIP!
jeste zalosno njena mladost, ali realno gledajuci hvala Bogu pa ima i smrt.Sta je bolje bilo za nju nije na covjeku da sudi svi cemo umrijeti i to je pravda jedina za svakog covjeka. Zao mi je iskreno tek je pocela svoj zivot.
Ovakva sranja se dešavaju svakodnevno nekome, negdje..sva sreća pa ne znamo za svaki ovakav slučaj, poludjeli bismo..bolje da počiva u miru nego da se pati, u svakom slučaju.
ma sta ti pricas bog zna kako je bolje..... pa ako zna sto je onda ona morala ovo sve da dozivi?? a zlocicnke onda cuva ko zlato...daj majke ti pusti se ti vise tih spiritualnih zakletvi. Fakt mi je zao djevojke a jos ovako mlada UZAS!
A sta vi sad raspravljate kako je bolje, Bog zna kako je najbolje i tako i treba da bude
RIP
Bolje nego da je nastavila zivjeti bez ruku i stopala zar ne?
ruku na srce mozda joj je i bolje, nego da se pati bez ruku i stopala, ko zna !
R.I.P
To je tuga, a raznorazni zločinci doživljavaju duboku starost.RIP
R I P