Nakon terorističkog napada
0
Premijer Norveške: Članovi Vlade bezbjedni
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ce me jedna vaka vijest obradovati, tacnije kad ce nase politicare poceti rokati???
pa dobro delegat oni da su slagali sa ostatkom evrope i evropskom politkom koju vode usli bi u eu i srali bi ko ostali u evrpskom parlamentu i vodili usranu politiku prema arapskim zemljama
Norveška je okupirana od Hitlera, a Švedska je bila neutralna zemlja, prvo nesto nauci pa pisi. Doslo je vrijeme da se plate racuni gospodo Norvezani. A ti tambura razmisli koji racun su Bošnjaci platili 92-95? Da ti pomognem: Kozaru, dolinu Neretve, Koritsku jamu itd. I ne budali više kumim te Bogom velikim.
staviti ruku na srce i posteno reci da su norvezani miroljubiv narod i posten.vazda su bili prtoiv fasista i za demokratiju, dok su svedi i danci bili uz hitlera i lizali mu pakas u 2svjetskom. jedina je norveska stala i branila svoju zemlju i tu treba skinuti kapu.
KO UBBI U SRED STOKHOLMA ANU LINDT --SERVSKI TERRORISTA MIHAJLOVIC...!!! Inace na dan ubbistva na sebi je imao prsluk za zastitu od metaka! Odakle mu to...?!!! SERVI I SERVIJA=TERRORISTI...!!!
clanovi vlade bezbjedni...e to je najvaznije
Jarane odjebi u troskoku i ti i tvoji clanovi vlade. Ko nekome bitno sto vama ne fali dlaka sa glave. Kamo srece da je jednog od vas roknulo i postedilo zrtvu medju civilima. Ali kome pricam, vi ste sebi najpreci, boli vas cosak za ostale.
Ko god je odgovoran za ovo svaka mu cast, treba svu stoku politicarsku pobiti
gadafii
Nije Lazar XVI dzaba ostavio svoje kosti u dalekoj zemlji gdje noc traje po tri dana! Ima da vratite svu zemlju od Srbije otetu, historija ne zaboravlja!!!
crna ruka iz srbije garant