Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZDAJNICIIIIII.
Miševi jedni arapski sluge Cionističke! Osramotili ste se za sva vremena! IRANU SVAKA ČAST! Uništio je komandni centar iz kojeg se komandovalo napadom na njihovu ambasadu , i na njihov aerodrom vojni je palo 7 velikih balističkih raketa gdje su smješteni F-35.
majka mu jevrejka, instaliran od mosada za kralja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
J li vam židov mamare vaše! Gdje si kad treba osuditi i zaprijetiti Izraelu? Sveti dolar je vaš Bog!
Sinoc je jordanska protivvazdusna osbrana skidala iranske dronove koji su letjeli prema Izraelu i jos otvorili zracni prostor za izraelske avione. Historijska aarasnja cionista i Jordana. Bravo Iran, zivio Iran koji osvjetljava obraz ovom uspavanom Ummetu.
Zasto je Jordan uopste zemlja?
Shupci fuj 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Kurawe chifutske
Vi ste to obarali da stitite chifute cioniste. Najbolji cuvari izrailja su okolni arapski rezimi Saudija zabrinuta jer se mogugu poremetiti posiljke shishe iz izrailja zbog rata a more bit i Ronaldo se vrati u Evropu
Da vidimo hocetel obarat izraelske dronove i rakete kad ih ovi ispale prema iranu preko vaseg zracnog prostora
I vi ste na spisku kad dođe vrijeme
U pravu je Kavasaki, treba smiriti strasti, ali na svim stranama.
Isti ste vi svi , i Iranci i arapski izdajnici.Svi vi suradjujete sa neprijateljima ummeta.
debil
Treba vam iran poslati koju kamikazu. Ili Hezbollah..
Kukavice...
Sram vas bilo
Poserem ti se na tu ruznu Jordansku glavusu!
Smeće
E jadovi jadni, prodali ste guzicu za pare.