Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čini mi se da ste preskočili podatak da pola svoje zarade od Novalićevih sramno visokih 400 mjesečno BiH radnik troši na Ishranu. Njemački minimalac potroši 5-10%. AKo je cijena i hrana ista ( a u BiH je još i skuplja) onda je njemački minimalac sramno visokih 1600 KM ! Al njemačka vlada radi sramno visoki minimalaca ne može ucjenjivat glasača PRED IZBORE bonovima za hranu. A SDA eto MOŽE. Efendić svijetla obraza dijeli penzionerima 50 KM !
PARDON. Greška u množenju . Njemački minimalac je osam puta veći sramno visokih 3200 KM !! Ko plata sudije u BIH !!
@metuzalem Ne znam šta si čuo al sad milion arapa dobiva mjesečno preko hiljadarke SOCIJALNE ! Po osobi. A vidio si ih sve u grupama po 5 ! Eto ti 5000 a ti se zajebaji na drugom mjestu ako možeš. Ili radi udarnički kod nas da sa sramno visokim minimalcem od 400 mjesečno da prehraniš peteročlanu porodicu. A SIRIJCI UGROŽENI !! oVdje fino samo eto taj SDP !! da je još kako eliminisat, pa minimalac na realnih 40 KM mjesečno. NAmnožilo se aga i begova treba to pristojno sve naduldurit !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo u Bosoni se u KONZUM ide sa cekerom punim plasticnih kesa kupljenih prije tri godine ali svjeze opranih jucer
plate su preniske a hrana uzasno skupa
Jeste li u potrazi za poslovni kredit? osobni zajam, kuća kredit, auto kredit, studentski kredit, debt consolidation kredita, unsecured krediti, poduzetnički kapital, itd .. Ili ste odbijen kredit od banke ili financijske institucije za bilo kojeg razloga. Mi smo privatni lenders, kreditiranje poduzeća i pojedinaca u niskom i pristupačne kamatnu stopu od 2% kamatne stope. ako je zainteresiran? Kontaktirajte nas još danas na ([email protected]) i dobiti kredit danas Pozdrav, Daniel John in
Tacno druze 😃
Gledaj Ruske baze kolika je sunce ti zarko :)))
rusi su vec okupirali grenland....on je 90% njihov.....a pogledaj malo koliku su aljasku prodali za kovceg zlata....strasno....da su poslali 1000 rusa nakopali bi na aljasci toliko zlata za godinu dana....to ti je kad imas vodju kretena i ludaka
Srbija, Albanija i BIH - ponos i dika Evrope!
zlatna sredina?!?
Dodikove ili bakirove ???? Cega ba pola
Haman u REFORMSKOJ AGENDI nema samo glasača !! Mogu pomrijet od gladi ! Al eto čovjek se može izležavat dok mu crijeva ne počnu zavijat !! Radi cijene hljeba je počelo arapko poroljeće u Tunisu. A nama kako povećavaju cijenu hrane a smanjuju ne mogu više reč plate jer EU više troši NA HRANU KUĆNOG LJUBIMCA nego Novalić na hranu radnika, onda i NAMA PROLJEĆE SIGURNO DOLAZI !!
Nije ni nama loše kolko se narod zali :)
jbte se i vi i vase procjene....kako ce kod mene biti procjena svega ti kad imam platu 250 km....po vasem dajem 170 km na hranu....ma...mu vam govnarsku....gubari
30 hljebova te košta mjesečno 50 KM. Pogledaj pošto je meso ako jedeš dva puta mjesečno ko što radi sirotinja. Mlijeko još 50 KM mjesečno. BEz voća će ti uskoro ispadat zubi. Onda tjestenine supa, povrće, ulja dvije litre, pavlake dvije kile . 200 KM okruglo brat bratu. Još 50 KM plati internet i TV pretplatu i BOG TE VESELIO !
PIsac kako si smetnuo sa uma da sad i KINEZ manje potroši na hranu od BiH državljanina. Kad bi nezamjenjivi na vlasti manje naricali nad teškim položajem svog naroda a od silne uplakanosti ne mogu da rade gladnim narodima i narodnostima u BiH bi bilo puno bolje. Srećom priskoćile vjerske zajednice u pomoć pa pomažu radnike OBILATOM ISHRANOM NA ONOM SVIJETU !! A jel teže nahranit 3 milijarde kineza ili 3 miliona Bh dravljana, eto razmislite !!
Makedonci stvarno imaju puno veću Platu od nas
@vlado.nine Tu je to negdje, bolji mi jedemo od njih
a bez plate? e hajde ponovo računaj