Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da bi rusi i ukrajinci za 5 minuta rijesili svoj problem da ovim levatima ne titraju ameri
e jesi pravi POTROŠENKO ma da hoce Putko nebi vas bilo u rokz 24 sahata a ako mislite da ce vas Amerci Evropa cuvati od Putaka zajebucnuli ste se putko t i ceka pa da posalje armadu zemlja zemlja zrak.zemlja itd
Putin: Bend over Europe so I can PUTIN YOU my kur**.
Rusija ce se raspasti kao sto se raspao i SSSR. Ta drzava ocajno pokusava da odrzi suverenitet nad svih 85 federalnih jedinica. U njih 13 ima aktivno rat i vojne operacije. Nece to jos dugo.
E jebiga Bucethead1, mogao si bar pitati Rasap ludosti 04.06.2015. u 08:21 +62 Svi kažu doviđenja samo Franjo papa :)
polako ali sigurno blizi nam se majka rusija. ima da vicemo svi smo mi rusi hahaha
davno je ruska cizma usla u ukrajinu kao paravojna formacija,nesto slicno kao arkanovi tigrovi ,ako se njih ne rijesite eto vam ruske republike donbas kao kod nas rs ...nes imat jednog predsjednika drug,pogledaj BiH i vidjet ces buducu ukrajinu ...
Rusi ce zasigurno zaglaviti u Ukrajini.
...biti spremni na novi svjetski poredak..
Nikad Ruje nisu odustale od vas, samo su čekali imperatora Putka da se pojavi i tu priču privede kraju... Nažalost...
Ma vrijeme je da SAD sa ostalim NATO clanicama jednom zauvjek razori Rusiju.Tako bi bilo najbolje za cijeli svijet.
glupane mislim za kraj Rusije!
inace rusija nema vojske, suti bolje kad si glup. Kako mislis da je razore kad rusija ima svoje saveznike a i bez tih saveznika dovoljno naoruzanja da sjebe svijet !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)