Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast slobodarskom Iranu!
hahahaha sto bi reko Djuro grohotom se smijem, grohotom.
To braćo šiti, vi ste prava raja. Ovi suniti samo belaj prave
Hvala Iranu za pomoc u ratu.Iran pa 10 mjesta prazno pa onda ostali.Zapamtite to Bosnje dok su turci razmisljali kako ce pomoci svojoj braci u srbiji,a arapi smijali se srebrenici i deportovali nama muhadzedine(kriminalce iz svojih zemalja kojih su se tako rjesili) Iran je pomagao nam i naoruzavao kako nas tako i Hrvatsku (oluja).
@IslamskaGornjaMaoca Zis, gdje si kućo stara? Nisi još šehidio? Hajde, drago mi je!
@IslamskaGornjaMaoca E sad da nisi srbin,pa i nekako,al sto bas vi se nadete da se kacite s ovakvim komentarima.A znas sta je najjace.To sto kad napisete slicne komentare tipa muhamed a.s pedofil,allah ekber i tako to mislite (Vidi kako ja napisa dobar komentar i svrsite).Pista.Mozda se neki pale na to ja ne.
Sve što Tramp objektivno može da uradi je da poveća broj islamskih država iz kojih se ne može doći u Ameriku. Rohani to zna jednako kao i Kim il Jong, koji su izgleda shvatili da je Amerika pod Trampom najobičniji zmaj od šarenog papira. Iako bih osobno otišao živjeti prije u Ameriku nego u Tursku ili Rusiju, više nego sigurno je da Amerika ne može i ne smije učiniti ništa što bi moglo uzburkati svijet do ratne kataklizme.
Stvar je vrlo jednostavna, Iranci sklopili trgovacko-naftne poslove sa Europljanima i Kinezima, a ne sa Amerima, kojima nisu dali zlato i hrpu ugovora za naoruzanje, kao sto su im dali Saudijci. I u tome je problem za Trumpa.
E moj prijatelju,nadam se da ce vam bog pomoci da izbjegnete rat jer velika vam se nesreca sprema,Rusi su pomogli da trump pobijedi u USA a ovamo se predstavljaju da su vam prijatelji,neka vam je bog u pomoci jer oni North Koreji ne mogu nista i tu su popusili ali negdje poene moraju zaraditi a to ce izgleda biti Iran
Iran je Ameriku nazvao šejtanom još za vrijeme Homeinija. Istina tada su nagovorili Sadama da ratuje protiv Irana za njihove interese pomažući ga oružjem i za deset godina rata nisu Iranu 'dlake skinuli sa glave'. Ne smiju oni direktno na Iran upravo zbog tih deset godina rata u kome su izginuli milioni, ali Iran se nije predao.
@antibiotik UHHH prijatelju nadam se da si u pravu ali jevrejski-cionizam, USA i najveci islamski neprijatelj saudijska arabija koja ce sve troskove eventualnog rata podnijeti su se udruzili i slozniji su nego ikad. Pozdrav
Pozdrav Bosno ja neznam sta ovaj Rohani pusi ali bolje bi mu bilo da prestane , gubi iz vida realnost. Naskodice samo sebi a narod mora ispastati.
Kad smo kod pritiska slab nam ne pritisak vode
Radi sta hoces i ti i Iran al ne mijesaj nas u BiH, nemamo mi dodirnih tacaka ni sa vasim islamom ni naouruzanjem. Dva smo sviheta razlicita
Imamo mi dosta svojih problema da bi se bavili tuđim, ovi nas pokradoše
Kad jevreji budu jaki pojaviće se Dedzdzal a nakon njega biće spušten Isa (Isus) neka je Allahov mir na njega. Vrijeme kršćana je prošlo...oni su vjeru prodali vlastima i nikkad više ne mogu da se vrate... Trenutno je vrijeme jevreja i sve radi i ide njima na ruku Nakon njih dolazi vrijeme muslimana i zajedničkog života sa poslanikom Isa-om (Isusom) a.s
Vrijeme jevreja obilježiće se nepravdom u svijetu kao nikkad prije...a nakon toga ce Isa ubiti Dedzdzala i zavladati pravda u svijetu kao nikkad prije. Tako,po svemu sudeći kraj svijeta je blizu. Svi grijesi i pogan koje su ranije bile zabranjene...sad su dozvoljene i ljudi se time ponose Komentar je kopiran i nije moj ali ima logike.
I misli se na Jevreje koji podržavaju cionistički teroristički lobistički režim u Izraelu i ostatku svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ama sta bi sa sjevernom korejom,pa kad ce vise mali debeljuca da prokine raketama po americi da gledamo razvoj dogadzaja,nadam se da ce i kina i rusija da se umjesaju da bude zanimljivije,iran nije zanimljiv
Ko je Amerika da naredjuje drugima da rade po njenom? Pa nisu oni jedina sila na svijetu.
Ebo te Iran zanima me samo BiH,a ne ove blisto istocne zemlje,ne zivimo tamo
Koga briga za ovog sektaša bradatog, zaostalog, zabludjelog.
@KosovoRepubljik hajde sad izmislite kako je Srbija postojala prije Perzije i njihove civilizacije. Mrš keru.
@hoolck To je ili vas Bosnjo ili kosovski Albanac dakle vas brat najrodjeniji.
Samo Iran, Pakistan, Malezija!!! Brkica Erdogan nek se ugleda na pomenute zemlje, koje nisu pricale vec djelovale u odlucujucim trenucima.
pokakim ti se na iran...
Uvijek mi je smjesno kada se javljaju vodje zemalja Bliskog Istoka i kada od sebe prave nekakvu zrtvu. I onda u istom dahu pravdaju tlacenje i ubijanje bilo koga ko se sa njima ne slaze. Krajnje je licemjerno se na Izrael zaliti dok istu stvar rade i oni druim narodima.....
Sta je tebi ba, ne smiju se kriticke misli ovuda prospat' hos' da fasujes dislajkove