Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Hitlerov način razmišljanja, kao u ove dobitnice Nobelove nagrade za mir, da ne postoje drugačiji, najbolje zatvorit u logor sve koji su rođeni drugačiji od većine, pravo u duhu \"mira\"
a šta dotična gospođa misli o tome da se na Zapadu paralelno kriminalizira postojanje crnjaca, to i onako nije \"zapadnjački način\"! I ona dobitnica nagrade za mir? oni kažnjavaju dobrovoljnu, urođenu homoseksualnost, dakle dvije odrasle osobe se vole i žive zajedno i zato idu u zatvor? tko nekad bijaše rob postade robovlasnik...
kao prvo ti si odvratan, kao drugo sve da i smatraš gay osobe bolesnima, nazivaš ih zbog tog odvratnima? Hoćemo li osobe koje imaju rak nazvati odvratnima i uvest zakon da onaj ko dobije rak ide u zatvor? A znanost na homoseksualnost ne gleda kao na bolest...
Pa nije netko kriv zato što je rođen kao homoseksualac, jadni ste svi, a pogotovo ovi koji to kriminaliziraju! Onda nek na zapadu bude zločin zato što su ljudi crni, a i oni su rođeni kao takvi! A bolesnici ste vi svi koji stigmatizirate nekoga jer je rođen kao gay, gay is ok!
svi homofobi i agresivci koji pjene cim neko spomene nesto vezano za gej muskarce su uglavnom latentne pe.d.e.r.cine, iz straha da im to ne izadje na vidjelo oni reaguju izrazito agresivno, svako normalan ko je siguran u svoju seksualnost nema nikakvih problema sa homoseksualcima. ovo je sve psihologija i naucno je dokazano mnogo puta.
ne smetaju mi pederi sve dok se drze dalje od mene ali smetaju mi njihovi nakaradni \"brakovi\"
sve te države gdje narod većinski tako misli su u 5 deka
gay is ok, peace !
Tako i treba! Bolesnici odvratni!