Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo budalama treba ovakav stručnjak da bi znali šta je zločin protiv čovječnosti, genocid itd Stručnjak je onaj ko spriječi uništenje jednog naroda i omogući da zločinci odgovaraju za svoja nedjela.
Znam samo da mi nikad nije draze bilo sto djecu nisam donijela na ovaj svijet.
Šta pa nemoral ih ùčit dy budu teroristi
Gaza - kasapnica zena,djece, starih, bolesnih, iznemoglih uz potporu USA ,EU i arapskih pudlica.Posebice iz prva dva navedena, puna usta demoNkratije , ljudskih prava ,dostojanstva ...
Svi vide svima jasno al niko ništa ne mrda jer jači tlači. Neće niko da se suprostavi Americi zbog 2 miliona palestinske sirotinje. Ovako bi isto i nama bilo al imamo tu sreću da smo u srcu Evrope,da smo i mi negdje u Aziji pustili bi da se tamanimo do istrebljenja.
Pa ko je lud on voli rat
100 % u pravu ali sila boga ne moli.
11 septembar=Palestina 2023 Isti organizatori isti ciljevi razlog za agresiju genocid zločin. Libija Irak Afganistan. Zlo vlada planetom teško će ga pobjediti.