Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bas pomislih kako turci vas vole i ovaj iran i ovi...ahahaha!!! a tek ameri sto vas vole...cudo bozije. stvarno je istina da ste vi bili nasi slabi karakteri.
glupi bosnjo...sta reci...glupi ste koliko ste teski, i jos malo vise.
Medvedev: \"Rusiji nisu potrebni prijatelji, niti neprijatelji, već samo interesi\". zanimljivo... a ja mislio da rusi vole srbe, a ono samo interesi, tako i oni \"nasi\" turci isto misle, samo sute... samo mi nije jasno sto ih se tata dodo toliko boji..? sentelu jucer nikako da mi produ komentari o Vasim slavnim bitkama... kako Vam se zvao onaj sto mu otkinuta glava svijetli poslije bitke na kosovu polju..?