Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju paranoici i teoreticari zavjera sta se desilo.. Samo njih treba priupitat,oni sve znaju,sve znaju jednim pogledom na Youtube =P
Već smo se navikli da čujemo da je 30-40-50 . ljudi zaginulo a da niko ništa i ne osjeti .
jhahaha edib malo neurozan ?!?! hahahah
Ocekivano.
Isti tip koji ima i Air Serbia, odnosno bivši JAT
Cuj potvrdjeno a nepise ko je potvrdio ? Klix-u fali teksta da popune stranicu izgleda !?!?
Edibe pročitaj dalje pa se javi !!! Priča raja pa klix prenosi hahahah Iako detalji nisu otkriveni, veći broj stanovnika područja oko kojeg je letjelica nestala tvrdi da se avion sa 54 putnika i članova posade srušio među planinama."
E moj Edibe ! citaj ti dalje od naslova i pod naslova pa se javi ! "Iako detalji nisu otkriveni, veći broj stanovnika područja oko kojeg je letjelica nestala tvrdi da se avion sa 54 putnika i članova posade srušio među planinama." Prica raja i direkno javlja klixu ! :)