Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ratni zlocinac!
To su prepisali naši kriminalci i sudije, za odabrane nanogica, jbte zakon, marš u zatvor, ovo treba izbrisati iz našeg zakona:nanogica, kućni pritvor, zabrana prilaska, imunitet za političare i slične lopovske stavke, koje su izmislili da se zaštite i da ne odgovaraju nizašta
Plaćanje kazne itd itd itd rupa u zakonu, samo vratiti ustav i zakon iz Yuge, pa da vidimo što će se neko usuditi, naravno i sudije i tužioce koji nisu korumpirani.
malo je dobio, s obzirom da su zbog toga uništili zemlju u razvoju.
22 miliona potrose nasi samo na mito za izbore
Zar ne može platiti tu kaznu hahahahahahahahahahahaha a ja nije on u BiH
Onda bi ova nasa tri klovna , koji handre narod 30 godina , trebali dobiti narukvice i na rukama i na nogama .
Sta je nanogica ?
cirkus kazne
Njemu treba i jedna oko vrata sa povodnikom
Mogu li i ja spiskat 20ak miliona i dobit godinu uslovno ?