Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponovni izbori za senatora su 5.januara i tek tada ce se znati za senat
Žućo putuje iz bijele kuće, idi i ne okreći se
@Alfa-BiH sad ce najebati. Zena ce ga ostaviti.
Oh klix Koliko pogresnih vijesti dadoste na malom prostoru Niti je Senat ovim Demokratski Niti je broj glasova tacan
5. put čovjek oficijelno predsjednik
Dodik ima da te kara Biden 😋
SAD boljeg nije mogla izabrati
Nemaju još senat, kakvi su ovo novinari? Tek će se u januaru znati za senat. Neće dati republikanci u Georgiji senat demokratama.
Ništa nije potvrđeno , jer se broje ilegalni glasovi . Totalna dezinformacija .
Lokalne jajare, đikani, na respiratorima. Irinejovim.
Đikanerosi na aparatima
Kako bi smo nazvali ljekara koji liječi samo onog ko ima pare ili mu se sviđa? Kako bi nazvali policiju koja kažnjava samo siromašne? Pa kako da nazovemo novinarstvo koje krije drugu stranu priče? Dragi novinari, koji su vaši motivi da javnosti dajete samo vijesti u interesu isključivo jedne strane. Demokratijo, laku noć.
Joj ljepote .. Bog ti dao lijepo zdravlje i da nam izdržiš 8 godina i napraviš revoluciju od ove usrane radikalne Evrope...
Prebrojavanje glasova za senatorske kandidate nema veze sa predsjedničkim glasovima. U utrci za oba senatora iz Georgije, niko nije uspio dobaciti iznad 50% pa će iz tog razloga senatorski izbori tamo biti održani u januaru. Ako demokrate osvoje oba mjesta u Georgiji imat će 50 mjesta u Senatu kao i republikanci. Potpredsjednica u tim situacijama glasa kao prevaga.
Fake news
Moze li jedan aplauz za sve one genijalce koji danima i mjesecima guraju pricu o tome da nema sanse da Trump izgubi i da su preliminarni rezultati cista zajebancija, pa cak i na kraju kad se prebrojalo bilo je: "ma Trump ovo uzima"? 👏👏👏
Pedofil Biden malo se uputite ogrsniceni ste ko drvo.
@heisenberg95 Mora dasi često posjećivo KAČAVENDU
Mi smo za njih zrno pijeska u pustinji, toliko smo bitni i za republikance i za demokrate! Samo sto ce sada korona ludilo da dobije vjetar u ledja jer demoNkrate podržavaju i učestvuju u kreiranju ove pLandemije!