Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasi politicari odavno boluju ovu ebolu ali lijeka nema pa nema
Valda mozemo toliko da shvatimo da se ovdje radi da svremena na vrijeme treba ubaciti neki virus. Ebola, pticija i svinjska gripa koje se najvise pogubno odrazavaju na najsiromasnije zemlje. Svjetsku populaciju treba smanjiti, otuda i dolaze ove bolescure. Ova ,,grupica" koja drma svijetom diriguje sa svim, pa i sa ovim.
Stvarno ne kontam sliku?? :)
..a jes joj i poza za slikanje.. nek je ozdravila, znaci ima nade
ovi sa zapada zaraze par svojih da ne izgleda sumnjivo do sad svi izlijeceni su iz amerike ili evrope, nisu mogli za 30 god. pronaci lijek
ne postoji lijek za virus idiote
Haj, hvala Bogu, i naravno hvala doktorima!
JA MISLIM DA JE I PAS ZASLUZAN ZA TO, I ON JE UMASTIO BRKOVE TU KAKO VIDIM NA SLICI
izgleda da vakcina djeluje samo na bijelce.... :D :P salim se naravno..nisam rasista
A black man entered my store and asked to buy polyester pants. That was strange because they usually pick cotton.
Jstat-ni ti nisi rasista,jesam li upravu?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
evo je i kod nas :(