Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da nekog od vladajucih struktura na ovom jebenom svijetu zaboli neka stvar za djecu Sirije,Boze salji jedan asteroid da sve pobije,zasluzili smo.
nek taj Bog posalje asteroid na sebe, on nas je stvorio ovakve kakvi jesmo ;)
a usput i na nas.
1981 godište sam ja sam sebi i drugima i drugom kažem da patim i nekontrolisano sam nervozan da sad nepišem,, mnogi to znaju i osjećaju .samo malo više pogledajte sebe sa strane paćevam sve biti jasno..
Što je najgore jedan čovjek još više mentalno oboli kad vidi danas kakvi su sistemi vrijednostii u našem društvu i kako naše društvo percipira određene pojave i dešavanja. Izdvojite prosječnu, ponavljam prosječnu mladu osobu, mladića ili djevojku i posmatrajte njegov/njen stil odjevanja, ponašenje, lične stavove po pitanju pojedinih dešavanja ili općenite stavove o općim stvarima u društvu. Primijetit ćete da je kod tih mladih osoba akcent zapravo na tome da se gradi i izgrađuje neka vrsta fasade, kao maske po kojoj će ti ljudi biti primijećeni i zapamćeni od strane anonimnih ili posmatrača koje površno (iz viđenja znaju). Većinu stvari koje rade i imidž koji grade u mnogim slučajevima ni samim njima se ne sviđa ali rade to jer društvo općenito, a pogotovo njihove mlađe generacije (od 15 pa sve do 26 a nekad i preko 30 god.), to percipira kao neki ispravan kurs i modalitet kako bi jedna kompletna ličnost trebala da izgleda i ponaša se. Dakle, većina njih su "tuđi ljudi".
I naša djeca rođena od 80' pa sve do 94-95' boluju i bila su pogođena ratnim zbivanjima, direktno ili indirektno ali posljedica ima. Ja lično sam mentalno rastresen i bolestan.
sta amerika uradi
Misliš ruski avioni i iransko naoružanje.
mislim amerika hoce naftu samo sebe.oni su izazvali i nedere u egiptu i libiji i u siriji sve su amerikanci zakuhali.tesko je to skontat zapadne sile rade stvari kako je njima volja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Posljedice rata: bosanska djeca boluju od PTSP-a P.S.: Rijeci na ska/čka se pisu malim slovom. ;)
bog čuva sirijsku vojsku. podrška sirijskoj vojsci i basharu u borbi protiv jazavaca.
90-tih su se mnoga vrata u Europi otvorila za naše ljude da ih prime...Danas su nas ovi naši političari i ostala bagra na vlasti natjerali da nam je svaka marka ko kuća da zatvaramo vrata i pred komšijom...U Siriji ko i u Bosni ima i muslimana i pravoslavaca i katolika,i djeca tih muslimana,pravoslavaca i katolika prolaze kroz sve ono kroz šta smo i mi prolazili nesretnih 90-ih...Dal će se i jedna vrata u BIH otvoriti za njih?Neće jer su nam srca otvrdnula,jer naši političari bi otišli u Siriju kad bi mogli pokupit kakvog novca i donacija,a ovako im je lakše,daleko od očiju,daleko od srca...Ne znam dal je veća tragedija rat il ovakva vlast ...
@nick000: Ma kakvo otvaranje vrata, kakva otvrdla srca? Jest da je od nas do Sirije kao recimo od nas do sjevera Norveske (zracnim putem) ali je od Sirije do nas daleko dalje nego do citav buljuk daleko vecih, bogatijih, blizih i bliskijih im drzava od Bosne. Nisu ni izbjeglice iz BiH isle u Siriju nego u blizi komsiluk po Europi. A nisu otvrdla srca nego su prazni novcanici. Da im damo citav godisnji GDP Bosne i Hercegovine, dok mi prespavamo tu godinu ko u Trnoruzici a svijet nam oprosti dugove i kamate tokom tog vremena, ne bi od nas dobili ni 800$ po glavi stanovnika. Malo ispod 1200 KM. 99 KM mjesecno. Tj. 3 marke i 30 pfeninga na dan. Koliko za veknu hljeba, litar mlijeka ili jogurta i mozda marka da ostane za slatko ko voli slatko ili cigare svakih par dana. Pod uslovom, naravno, da im radi supermarket pred kucom, da je snadbjeven svim tim artiklima i da su cijene ove nase mirnodopske. To da damo naucnofantasti... pardon, BAJKOVITI maksimum maksimuma od sebe.
Izdrzat ce Assad protiv izdajnika
Zapadnjacka preseravanja...bilo je pucnjave i kod nas pa opet niko ne pati od tog stresa :-D a pogotovo ne od bijesa, depresije ili agresivnog ponašanja. :-DDD
Jasta evo svi mirni i stalozeni kao djeca na tuti :))
za ove pucace minusa - moj post iznad je cista ironija...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo u islamskim zemljama se vodi rat.....na cijeloj planeti,samo islamske zemlje....i to ko ptrotivv koga....????pa naravno brat protiv brata....
zar to nije bio cilj zapada?!
Aleviti su rejsova braća po kufru,a nikako braća muslimana.