Ostaci drevnih civilizacija
0
Posjetite izgubljene gradove svijeta
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pravi Pipo Podvaljivanje \'piramida\' bosnjacima (i drugim bosancima) jeste jedan dio u projektu ZALUDJIVANJA naroda na ovim prostorima laznom mitologijom, laznom povjescu, itd. Proctaj Pipo sta pravi naucnici pisu o toj podvali. Podji od recimo egipatskih pravih, a ne kontradmiralskih naucnika, pa ces se uvjeriti sta taj vlah Semir radi svima nama. Pozdrav.
@LAZNI Pipo ifrustrirani lopove sto krades moj nik-srbski smrdljivi tvore! Ima piramida u Bosni i Hercegovini al prije svega Bosanaca ZAPAMTI! Da s pomenem stecke a ko nije bio na piramidama u Visokom onda nemoze ovak jadno ismijavat drevno bogatstvo nase zemlje!LJUBOMORA je velika i da se dolina piramida nalazi u genocidnoj fasistickoj srbiji to bi bilo svaki dan na sa radija,televiziju,novine po cijelom svijetu,ovak domaci nesposobni politicari da podrze taj projekat i istrazivanje(Silajdzic-jedini)ovk nigdje,al sve na svoje vrijeme,DOKAZAT ce Bosna i Hercegovina da je najstariji narod na ovoj teritoriji i najcivilzovaniji kad pogledas \"veliku humanosti i ljudskost\"srbske krvolocne ukrajinske bande kamenjara dosli iz pecinskih dubokih praznina! BiH4EVER!
Svaki od ovih \'izgubljenih\' gradova biva posjecen pojedinacno od vise turista nego cijela Bosna i Hercegovina. Toliko o izgubljenosti. Jedino Medjugorje moze donekle konkurirati sa njima. Troy = eke babo, pa toliko se laprdalo o hercegovackoj Troji, a IDIOTI jos nisu ni naucili kako se to pise, ali zato znaju laprdati.
U Turskoj brate, a dje bi bilo! Jeeeebbbbooooo ga ti, imas li neko teze pitanje, to znamo.
Gdje su ostaci bosnjacke drevne \"civilizacije\"?
LOl....cuj troy...jao na sta ovaj nas jezik lici vishe,ne zna se ko ga vishe izopači,novinari sa ovim ubacivanjem engleskih rijeci,ili nasi lingivsti koji ubacaju slova gdje i ne idu samo da bi se sto vishe razlikovao od nama susjednih jezika(ovdje mislim na ono uzasno H u rijecima,fujj...)stvarno tonemo i nema nama spasa,kakva Evropa,za nas je Sahara vrh...
ovo prvo su Pale u pola sest ujutro
pa ako se ne opametimo kao narod ubrzo cete morati staviti ovdje i nase bosnjacke gradove koje je tvrtko i ostali kraljevi graidli po bosni,
Za koju godinu ce i gradovi BIH biti izgubljeni !
Izostavili su Troyu u Gabeli
ja ne mogu sebi priustiti da odem na terme ko covjek, tak oda ove gradove mogu \"posjetiti\" samo klickom misa na sliku
Idemo,cim nam ukinu vize i plate budu kao na zapadu....
bi rad da imamo para i vize!!!!
jeli ovo ona hercegovacka TROY-a.