Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja s time nemam problema svako ..ko je činio zločine i ako mu se dokaže neka odgovara...
...normalno, samo što neki odmah likuju, misleći da su "njihovi" odmah rehabilitovani i još opravdavaju svoje postupke.
ovom nista nije dokazano.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
razlika izmedju bosnjaka i srba je sto mi bosnjaci osudjujemo svakog ovakvog i slicnog njemu i zelimo da se pravda ostvari, dok su takvi u srbiji nacionalni heroji i idoli mladjim generacijama...
Osudjujete li ili slavite Nasera Orića, koji je pobio preko 3,000 Srba u okolini Srebrenice?
Joj ovi Ameri...Idu mi na živceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ovaj tekst je primjer objektivnog novinarstva. Slicno bi bilo napisano i da se radi o Srbinu kojeg treba da ***rtuju. Ton teksta je otprilike ovakav "islamofobicna, glupava americka porota presudila da se oduzme drzavljanstvo Bosancu koji ne bi ni mrava zgazio, zbog izmisljenog ratnog zlocina koji sto posto nije izvrsio, nego se jos jednom od zrtve pravi dzelat. Sasvim je ocigledno da se radi o izmisljotini bosanske pravoslavke koja ima bujnu mastu i poznata je lazljivica, jer svi znamo da nasi hrabri mladici, slavne Armije BiH, nisu silovali bosanske pravoslavke i bosanske katolikinje i sugurno nigdje nikada nisu ubili dvije starije pravoslavke. To rade samo cetnici i agresori".
Ispasce da samo Bosanci bjeze iz Bosne i Hercegovine.
Nemoguće, bošnjaci su muslimani i nisu krivi, reko balinče Dr.0n dok mu je mama u dnevnom boravku širila noge.
sve individue koje opravdavaju ili pokusavaju relativizirati zlocine svojih sunarodnjaka nisu ni srbi, ni hrvati, ni bosnjaci. to su nesretnici, pojedinci ujedinjeni u mrznji. paranoja, kao posljedica zavisti i straha, a iznad svega posljedica gubljenja individualne svijesti.
Ovaj je od onih bojovnika Komšićevog generala Blaža kraljevića. Hapsili su ih i ranije u Norveškoj i Švedskoj.
Eh moji ameri,pa ove vam bosančine sve lažu,samo da bi se dokopali papira.U svakog je ista priča,tj.kako je on bio u ratu,kako pije antidepresive itd itd.Pa ove bosančine čim napune 65 godina idu u ameriku da im daju socijalu koja se kreće preko hiljadu maraka.Čudo mi je kako to prolazi kod amera,jer moraju biti 11 mjeseci u americi,a oni provode 11 mjeseci u bosni
kud ce mu gora kazna ako ga ***rtuju u našu švicu hehehhehe
puna ih je dijaspora
Bošnjak.
Pred zakonom svi smo nevini dok se ne dokaze krivica, a onda zna se... neka svako odgovara za svoja nedjela, a pravda je spora ali dodje kad tad.
Majku vam cionisticku bezboznicku !!!! Cetalji i hrvati silovali hiljade i hiljade i ubijali i svi oslobodjeni a vi nasli jednog Muslimana lafo silovo neku cetnikusu. Mars stoko !!! Ma jedina pravda na ovom svijetu uzvratiti istom mjerom bagri. Mi dok docekamo Boziju pravdu dugo cemo da cekamo !!!!
Kiksi nanu ti smrdljivu napali ste nas kad nismo nista imali i opet niste mogli, picke!!
Vi i ameri hahah. Pratim svjetske medije, sve manje ljudi u svijetu zna sta se desava i sve manje vjeruje americi. Dolazi vama kraj svima polako. Samo se vi busajte. Nece vam proci. Samo polako. Zivite i dalje u bijedi bijednici, jedite korjenje jer ste to i naucili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imaju Ameri i svojih govana preveč. preispituju oni i one kojima su državljanstvo dali prije 20 godina ...?v? Ako je kriv - robija i mrš kući ....
Jel ikad pronađen lik što je u Krajini vukao leš pravoslavnog sveštenika svezanog za traktor a čitava četa Armije BiH mu aplaudirala? Ima snimak na yt, ili to na ovom portalu nesmije da se pominje???
Daj link da vidimo.
Zloco zato ima o vama snimaka sta ste sve radili pa pogledaj to
PRIKAŽI ODGOVORE (5)