Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo po džepu, nikad im više neće pasti na pamet takva glupost. Ništa ne boli ko po džepu.
ama ašćare izgledalo kao bomba al ne daju naše bošnje isto kao da ako je musliman moramo ga svi volit. meni je ovo izgledalo kao bomba i normalno da su se prepali. nema veze koje dijete je to donijelo. sutra će donijet šestar u obliku pukomitraljeza ma dajte
@DzamijaVelika @_xy_ Ma da je izgledalo kao atomska bomba nisu imali pravo ono uraditi. Pazi logike: Donese dijete sat u skolu. Uciteljica pomisli da je bomba i posalje dijete sa "bombom" kod direktora!! Logika BOMBU NOSITI KOD DIREKTORA!! Dalje, direktor zovne policiju, policija dodje i svi sjednu u istu prostoriju sa nazovi bombom, SA BOMBOM U ISTOJ PROSTORIJI!!! Da bi potom uhapsili djecaka, spakovali "bombu", stavili je u policijsko auto, a potom u policijsku stanicu. SA BOMBOM!!! LOGIKA??? BOMBA?? Ne ovdje nije problem bomba bila, ovdje bio problem djecak po imenu AHMED! Ako to vama nije jasno onda neka vam je Bog na pomoci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo 15 miliona? Skromna neka familija.
Ma ja, dijete se doživotno istraumiralo... Tih 15 miliona je za psihologa, pretpostavljam. Isto tako možeš tužiti i po Kataru ako ti se slična stvar desi, pričali mi ljudi.
Amerikanci su krkani, supci, isprepadani, isfrustrirani, panicari....ali da sam na njihovom mjestu : ja bih sad protjerao i ovog klinca i porodicu iz Amerike! Je bem vam mater,
i kada dobiju pare 💵 policija i gradonacelnica će reći planiraju napad na sad
ovo su sve pokusaji istih onih sto su njemcima ponudili pomoc za smjestaj izbjeglica u vidu izgradnje 200 dzamija. sve je ovo smisljeno i sa dobro razrađenom taktikom. jedno je sigurno a to je da je izazvao strah u skoli , gradu , drzavi a s obzirom da je maloljetna osoba sada bi da profitiraju. Fuj !
Tako je Ahmede, samo išći kešove.
samo po džepu,tu najviše boli kapitaliste
To je malo.
sad malo pretjeruju al Amerika je to pa nista nije no sense :D
Kako se obogatiti u americi? Budi dio manjine..i izazovi neki incident koji je povezan sa stereotipom koji je vezan za tu manjinu..glumi zrtvu i naplati masno..
Sve stoji,treba traziti odstetu i ostala prava,jedino ne stoji da ce otici u Qatar,to je laz,jer njegovi roditelji sigurno nece iz Amerike,pa ni pod prisilom.
ma dajte da se ne lažemo ko nosi za school projekt sat dimenzija pola metra sa žicama i kojekakvim uređajima, fakat jer izgledalo ko bomba
Mali je sat namjerno napravio da lici na bombu..ocigledno kao prank..i sad ispade jos nagradjen za ovo..
vjerovatno je htio malo da se našali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mali vragolan pravi, i malo je vickast..proci ce ga to, na mlado je
BRAVO!!!! Samo tako treba masovne tužbe i po djepu tuci ovu zionisticku psihopatsku stoku!
Pametni. Skloni se u Qatar, pa ih onda tuži sa (relativno) bezbjedne udaljenosti.
Za kakve se samo gluposti tuze u cemerici,.Ovo je opravdano.
ameri vi ste budale što ugasište gvantanmo..prvo ovog odvjetnika pa onda dalje....