Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nemoraju ba ko vam to kaze,evo recimo Mile nas tarslači 20 godina i jos nikakvu bolest nismo fasovali jos u zadnje vrijeme i Dragan mu se preključio pa u troje i opet ništa zato brez brige,samo udrite puno je ljepse bez kondoma bar mi iz S.D.A to znamo.
svaka vam cast!! to mi je jutros bas bilo vazno da saznam!! eh to je udarna vijest, od nacionalne i zivotne vaznosti! fuj!
Sad mogu mirno spavati.
Saudijska Arabija U septembru prošle godine žena po imenu Shayma Jastaniah je nakon vožnje Džedom proglašena krivom i osuđena na 10 udaraca bičem, uprkos tome što je imala međunarodnu vozačku dozvolu. http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus/u-udesu-poginula-zena-koja-je-prekrsila-zabranu-voznje/120125007
... kad cak i na ovakvu vijest ima politickih komentara... Jao jao.
Mene interesuju lezbo hornici, hoceli tu biti pokrivanja? Stvarno to bi mi unistilo jedinu radost u zivotu... Al haj dobro A kurtomerc industriju...mogli bi jednu pokrenuti i u bih...
Jel i puše preko kondoma?
Pa ja, ugledao se LA na nasu vladu - tamo se vec odavno guze a niti jedne bolesti nema.
baš šteta. a onako se moglo zaraziti još stotine američkih krstaša HIVom
Pa hajd\' ti kad si bolji, skini se i gyzi satima, pa kad režiser kaže \'\'rez\'\' ti ga izvadi da ti stoji u erekciji dok režiser ponovo ne kaže \'\'akcija\'\' i tako čitav dan. Eeee..lako je dr.kat, ali ovo je nešto sasvim drugo. Ja bih volio da ta čitava industrija preseli kod nas, koliko bi se radnih mjesta otvorilo, pa koliko bi turista dolazilo da vidi porno dive..a vehabije bi napokon pobjegle iz zemlje. Koji utopijski san. :-)
ah , nekad je postojao zakon da se ne smiju pornici ni snimati, pa su se snimali
a jel se tu nesto glumi? Cuj glumci, jake mi glume
Srbin j.e.b.o Bosnjaka u glavu, pa mu nena saljevala stravu.
Cudo nisu svi pokrepali od side tamo, stoka gadljiva.
ma bitno je da je narod informisan...
WE CAN\'T WAIT ! ! ! ARE YOU READY FOR REVOLUTION ? ? ? ? ? ? ?
Ne trebaju Srbima iz R.S. kondomi-oni hebu Bosnjake u glavu,.